2777
2789
عنوان

ژینا گلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 139 پست
ن من مشکی حس نمیکنم  شرمندع اگ شنا دردتون میاد جانم

ژینا خانوم، سلام جون عزیزت یه جوابی به من بده تور اموات کارت دارم🙏.............................. اذیتم نکن تورخدا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا جواب منو نمیدی  خدای اعتماد به نفسم اعتماد به نفسم روحیم اومده پایین نکن  جون آناناس که خیلی دوس دارم😐 بیا کارت دارم 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم فقط، شی دلی ته قربون😐

نه خواب دارم نه روز شب فق بیا کارت دارم 🙏

جوابم بده فقط قسم دادمت

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
ژینا خانوم، سلام جون عزیزت یه جوابی به من بده تور اموات کارت دارم🙏.............................. اذ ...

خودتون متوجه شدین چی میگید؟  

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
 خودتون متوجه شدین چی میگید؟    

در مورد عکسایی که گرفتن میخام بدون کجای شمال خیلی قشنگ ولی جواب نمیدن

در مورد عکسایی که گرفتن میخام بدون کجای شمال خیلی قشنگ ولی جواب نمیدن

من یه بار ازش پرسیدم.......اگ اشتباه نکنم گفت سمت بابل گرفته

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

کسی تا حالا نشده جواب منو نده تو اين 22 سال عمرم امکان نداره شمال اومده بودم یه ماه غرییه بودم اونجا نتونستم جاهای مث همین جا که ژینا رفته برم اصن کف کردم دیدم چه جاهایی وای یه جواب درست میداد خعلی لطف بزرگی کرده بود جواب نمیده 

برای ما ام روزی 10 درخواست میدن ولی من تا حالا به کسی درخواست ندادم رووم نمیشع بهش درخواست بدم 

چقدر این خانوم خاموش و خون سرد وای یعنی اصن جواب نمیده حتی یه جا خالی سفید فقط جواب بده عین خواننده خاموش آنقدر حرصم نیومده بود تو زندگی وایی

چقدر این خانوم خاموش و خون سرد وای یعنی اصن جواب نمیده حتی یه جا خالی سفید فقط جواب بده عین خواننده ...

@ژیناگلمن   ژینا اگه تونستی جواب ایشونو بده......  

@ژیناگلمن     ژینا اگه تونستی جواب ایشونو بده......    

می ترسم بیاد حالا یهو فوش بده، من عادت ندارم به حرف ناسزا🤦‍♂️ 😐 اعصاب نداره نمی دونم که گذشته که براش که اعصاب ی نمونده واسش

می ترسم بیاد حالا یهو فوش بده، من عادت ندارم به حرف ناسزا🤦‍♂️ 😐 اعصاب نداره نمی دونم که گذشته که ب ...

ای وای