2777
2789
عنوان

ژینا گلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 139 پست
زیبا گل بهترین مهمونی تموم شد بساطتو جمع کن برو ریپ ممنوع اره بابا سوختیم از این همه خوبی ...اووووق

میدونم 😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر مشکل چیه

من یه سوال دوستانه از ژینا گلمن پرسیدم

که هم دوسش دارم هم واقعا سوال خودم بود

همه حمله ور شدن کاربر ایسان هم ولکن نیست ژینا جوابمو داد و تموم نمیدونم مشکل بقیه چیه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
من با اینکه از معروفای سایت زیاد کسیو نمیشناسم و برام مهم نیستن ولی از ژینا خوشم‌میاد😌 @ژیناگلمن ...

قربونت برم من لطف داری جانا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

استارتر مشکل چیه

نی نی یار عزیز یه لطفی در حقم میکنی🙏🙏🙏🙏

این تاپیکو حذف کن لطفا دوست عزیز

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤