2777
2789
عنوان

ژینا گلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 139 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرگ من بیخیال ب اندازع کافی حالم گند هس  

خدانکنه 

فقط ب خ تو😉😉

چیشده؟؟اونطرف‌بگو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
تاپیک عمومیه و ریپلای ازاد😝✋

نه به این همه قران خوندنت نه به اینهمه ادب فوران شده

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
نه به این همه قران خوندنت نه به اینهمه ادب فوران شده

ب تو ربطی نداره

خودم و خدای خودم میدونم😉

ادب شما زبانزد این سایته

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ب تو ربطی نداره خودم و خدای خودم میدونم😉 ادب شما زبانزد این سایته

وقتتو تو تاپیک من حروم نکن

برو ۴۰ نفر جمع کن براشون قران بخونی😆😆😆😆😆😆

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
وقتتو تو تاپیک من حروم نکن برو ۴۰ نفر جمع کن براشون قران بخونی😆😆😆😆😆😆

مراقب باش روزی گیر دعای‌من نیوفتی ک برات دعا‌بخونم‌ک عمرا بخونم‌برات😉😉✋✋✋

من بهت چی گفتم 

تا ریپ‌کنه همینه

چقدر بدبخت باشه ادمی که محتاج یه ادمی مثل......

اخ چقد بودی سوختگی‌میاد ازت.

جواب پیدا نکردی فک کردی با نگا کردن‌ب‌تاپیکای من‌میتونی‌منو خاموش‌کنی.😂😂✋✋

اخ چقد بودی سوختگی‌میاد ازت. جواب پیدا نکردی فک کردی با نگا کردن‌ب‌تاپیکای من‌میتونی‌منو خاموش‌ک ...

زیبا گل بهترین مهمونی تموم شد بساطتو جمع کن برو ریپ ممنوع اره بابا سوختیم از این همه خوبی ...اووووق