من ۱۵ سالمه و قدم ۱۶۸ هیچوقتم حتی یه سانت بلند یا کوتاه قدم رو نگفتم حتی با اینکه خوب چون هنوز صفحات رشدم بازه حداقل دو سانت لینای دیگه میکشم و خوب ما (حالا به خدا نمیخوام پز بدم) شهرک غرب زندگی میکنیم و قاعدتا چون جزو یکی از محله های خوب تهرانه و مردمش وضع مالیصون خوبه قاعدتا قدشون هم باید یکم بلند تر باشه ولی من میرم بیرونهمه قدا ۱۶۰ و ۱۶۵ اینان شاید تکو توکی ۱۷۱ و ۱۷۳ و اینا دیدم حالا همه تو نقنی سایت ما ۱۸۰ ایم نه من واقعا قدم ۱۷۸ من ۱۸۴ همه بهم میگن دراز آخه واسه چییی دروغ میگید هر قدی زیبایی های خودشو داره لطفا لطفا لطفا دروغ نگید
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….