سلام دوستای گلم . من ۲۷ام بی بی زدم هاله انداخت .همون روز رفتم ازمایش ک ۳روز قبل پریودی بود بتام ۸.۷ بود . دوروزبعدشم بی بی زدم پررنگ ترشد. امروز رفتم بره تشکیل پرونده ک دکتره گفت بارداری نیستی و دوباره ازمایش نوشت بتام ۳۷۷.۸ بود. بعد گفت بارداری . ولی قبلش برام سونو انجام داد و متوحه جنین نشد و بهم گفت کیست دارم . من همیشه دوره هام منظم بوده . یعنی امکان داره بی علائم کیست داشته باشم؟ بعد جنین چی چرادیده نشد؟ ۴ هفته ام
تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
چهار هفته خیلی زوده معلومه جنین دیده نمیشه هفت هفته برو
اصلا دوسنداشتم زیر ۸ هفته سونو انجام بده ولی انجام داد. خیلی فکرای بد انداخت توسرم. بعد بازم شنبه نوشت بره سونو . هربارم گفتم خودم متوجه ام تازه اس و معلوم نمیشه بازم . زیر بار نرفت
تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤