2777
2789
بیا بترسیم

آقا من میترسم برم با بزرگترم بیام 😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو  کی گفته وجود نداره؟ما تو اشناهامون زیاد هس.زنداییم ۷ماه جن زده بود من خودم پیشش بود ...

اکی وجود داره 

فقط نمیدونم چرا تو کل ایل و طایفه و دوستا و اطرافیان در چند قرن اخیر ما یدونه هم ندیده و نشنیدیم!!!!!!😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
کار خاصی کرده بود حالت خاصی داشت کنجکاو شدم 

عزیزم خدا دورازجون ب ادم سرطان بده ولی جن ن.درکل اگ بخوام همه چیو بگم اینجا جانمیشه.ولی چن تا چیز کوچیکو میگم.واسه زندایی من طلسم کرده بودن. انواع اقسام جن فرساده بودن سمتش.زنداییم شده بود استخون.ازاون شلوار جدبا گشاد میموند واسش.کلا قیافش عوض شده بود.بیخود داد میزنن.میومد ادمو میزد یا خفه میکرد

وایییی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم خیلی دیدم

آره ، یه بار خونمون با همسرم خوابیده بودیم شب من کیلید خونرو گم کرده بودم کیفمو هر چی گشتم نبود کلا خالی کردم نبود شب شد خوابمون پرید همسرم گفت برو بازم نگاه کن کیفتو رفتم تا باز کردم نبود هر چی گفتم تو گذاشتی گفت مگه مشکل روحی روانی دارم بزارم خلاصه تو پذیرایی خوابیدیم نگو همسرم خوابش نبرده رفته اتاق خواب من تنها تو پذیرایی خوابم برده نصف شب احساس خفگی میگیره منو در حدی که نفسم بالا نمیومد یه لحظه برگشتم دیدم همسرم بغلم خوابیده میگه خفه داری میشی بختک افتاده روت با یه لحن مسخره آمیزی من هیچی نمیتونستم بگم خلاصه تموم شد صبح ناراحت بهش گفتم چجوری با بیخیالی منو به حال خودم گذاشتی گفت من اصلا تو پذیرایی نخوابیدم اتاق خواب خوابیدم خلاصه من اینجوری😥😥😥

حرفتون توهین به عقیده ی مذهبی یه عدست 

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

جدی؟!!!!

باور کن نمیدونستم!!!!!

مذهب چرا؟!!!!

ای بابا 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
خیلییییی وحشتناکه جن عاشق.انشالله ک نداری و هرکی گفته غلط گفته

من چیزی ندیدم فکر کنم الکی گفته 

کسی سرکتاب بلد نیست اینجا؟ برام باز کنه ببینم واقعا دارم یا نه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
میترسم بدجوور.  دوتا رمان ترسناک خوندم تا چندروز خوابای بد میدیدم ،الانم هی وسوسه میشم بخونم ی ...

وای پس نخوووون.من خودم اصلاااا نمیترسما ازینچیزا.ولی اونو ک خوندم چن روز یجور بودم اصن