2777
2789
عنوان

توهم بارداری

325 بازدید | 5 پست

سلام. کیا مثه من توهم بارداری دارن؟ چه علائمی دارین که با پریودی متفاوته؟

ذهن من به طور ناخواسته باور کرده که من باردارم در حالی که علائم بارداری ندارم. بیشتر علامت پریودی دارم. 8 روز مونده به موعدم

سلام خوبي دوستم ميخواستم بهت پيام بدم ببينم چيكار كردي اقدام كردي الان علائمت چيه؟ خب يكي از علائم ...

سلام عزیزم 😍 مرسی خوبم تو چطوری؟ تو اقدام کردی؟

من که اقدام کردم ولی الان یه مقدار پا درد دارم گاهی هم در حد چند دقیقه شکم درد.

سری قبل رژیم تعیین جنسیت می‌گرفتم دکتر بهم گفته بود تا زمانی که آزمایش ندادی و مطمئن نشدی بارداری باید رژیم و رعایت کنی. منم همین کارو کردم

این سری این یه ماه رعایت کردم اما الان یه هفته‌ست کشش ندارم برای ادامه رژیم. شوهرم میگه چرا اون معجونا رو نمیاری چرا شل شدی؟ میگم انگار ذهنم بهم میگه بارداری نیازی نیست به رژیم ادامه بدی. ولی وقتی دنبال علائم بارداری میگردم هیچی تو خودم پیدا نمیکنم جز تیر کشیدن‌های گهگاه تخمدانم. فکر میکنم دچار توهم شدم و این دروغو باور کردم که باردارم. عقلم میگه باردار نیستم ذهنم منو فریب میده 😣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم 😍 مرسی خوبم تو چطوری؟ تو اقدام کردی؟ من که اقدام کردم ولی الان یه مقدار پا درد دارم گاه ...

قربونت مرسي منم خوبم، اينماه ميخوام اقدام كنم انقدر دلهره و استرس دارم كه نگوووو، منم دفعه ي اول كه باردار شدم اولش علايم بارداري نداشتم فقط تخمدونام درد ميگرفت يدفعه سمت راست يدفعه سمت چپ ي وقتايي هم نافم تير ميكشيد هر چي بي بي ميزدم منفي بود ولي دلم ميگفت باردارم انگار بهم الهام شده بود تا از پريودم گذشت تازه بي بي چكم مثبت شد، ايشالا كه باردار شده باشي خيلي برات دعا ميكنم عزيزم همه ش جلوي چشممي

قربونت مرسي منم خوبم، اينماه ميخوام اقدام كنم انقدر دلهره و استرس دارم كه نگوووو، منم دفعه ي اول كه ...

ممنونم عزیزم.‌ منم برات دعا می‌کنم. امیدوارم خدا کمک کنه بهمون هردومون تو اولین اقدام باردار شیم جبران بچه از دست رفته‌مون بشه. اما استرس و از خودت دور کن. در کمال آرامش و با احساس خوب پیش برو. فقط انتظار سخته. از روز پریودی روزا رو می‌شماریم تا به موعد تخمک‌گذاری برسیم برای اقدام. بعد از اقدام روزا رو می‌شماریم برای رسیدن به موعد پریودی. مرحله دومش چند برابر طولانی‌تر می‌گذره 😣