2777
2789
عنوان

بنظرتون من شورشو دراوردم یا چی

816 بازدید | 51 پست

سلام ابجیای گلم.راستش ازاین همه حساس بودن خسته ام احساس میکنم خیلی همه چیزوسخت میگبرم ونمیدونم واقعا حق دارم یا خیلی افراطی رفتارم مثلا من توعقدم وقتی پیش همسرمم تومغازمون انتظاردارم همسرم بره ی چیزی ی تنقلاتی بخره ازصبح تاشب اونجام یا متلا وقتی منو بدرقه میکنه سوارتاکسی بشم پول تاکسی رو حساب کنه نکه بگه پول داری یامتلاخودش بفهمه ک بایدبرام یه چیزایی روبخره  متلا قراربودبرام کرم پودر بخره بیرون نرفتیم بعدشم هرازگاهی حرف پیش اومد که خرجازیاده ودرامدکم منم پیله نکردم ک بخربعداون روز خودم خریدم متل همیشه تعارف مبکنه باهام که پولشومن میدم دیگه ی بارگفت فقط ک بگه گفتم دیگه کلابخاطر ی رفتارای خسیسی ک خودم فک میکنم داره منم دست ودلم بکار نمیره براش خرج کنم از جیب بابام امروز رفتم بهش سربزنم ساندویج خریدم بردم بعد تاالان عداب وجدان دارم ک من چرا پولامو هدربدم اون وظیفشه بخره😐میدونم شاید مسخره بنظربیاد ولی بنظرتون چه کاری میتونم بکنم ک حساسیتم کم شه کلا رواین چیزا خیلی غرمیزنم تودل خودم وخودخوری میکنم شمام اینحورین یامن به روانشناس احتیاج دارم البته اینانمونه های کوچیکی بود ک گفتم تاراهنماییم کنیدبعضی وقتا رفتارهای ازاردهنده دیگه هم هیت

اره واقعا شورشو در اوردی 

این همه متنو چطو نوشتی🤐

نخوری منو خواهر باهات شوخی کردم🤐💔

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترين روزاتو خاطره كن نه جهنم

خب همون دیگه زود رنجم کسی بهم حرفی میگه میگم تیکه پروند باشوهرم دعوامیکنم ک مامانت یاابجیت اینوگفت اونم ک ماشالله همیشه طرف اوناس ومیگه توحساسی اونا خیرمارومیخان

رفتار نامزدت ناراحت کننده هست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خب همون دیگه زود رنجم کسی بهم حرفی میگه میگم تیکه پروند باشوهرم دعوامیکنم ک مامانت یاابجیت اینوگفت ا ...

چرا كتاب نميخوني؟مشاور برو خودتو سرگرم كن به خودت متكي شو فكر نكن حالا كه شوهر كردي هر انتظاري بايد ازش داشته باشي ازت خسته ميشه هاااا

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

منم اینجوری ام ولی من رک بهش میگم الان دیگه یاد گرفته 

متلا چیارومیگی منم تازگیامیگم ولی همسرم پرروتره رک تره متلا ما عقدیم تویکسال برام ی شلوا نخریده یعنی مانتو و چن تا لباس خونه ای خریده ها شلوا نه بهش گفتم ی شلواربرام بخر گفت ندارم منم میدونستم درحد پول شلوار داره ولی متلا میگه واجب نیس هنوز براهمین نمیخره ناراحت شدم و گلایه کردم بعد میگه باشه بخر

چه مردیه که دست جیبش نمیکنه یه خوراکی بخره برات

جه امضایی 😂😂😂😂

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

نه واقعا حق داری و بهتره به جای خودخوری رفت و امدتو به مغازه کمتر کنی تا متوجه ناراحتیت بشه و ب ...

اخه من هروقت میرم مغازه غدای نفصل میبرم فسنجون سالاد نوشابه انقد بردم ک متلا فک میکنه وظیفمه ی بار ک نمیبرم خجالت میکشم درحالیکه خب خودش بایدبدونه بگه بهم امروز چیزی نیارخودم میخرم متلا ک نمیگه