2777
2789
عنوان

حرف ناحق....)

334 بازدید | 26 پست

خانوما عروس عمه شوهرم      پشت سر من حرف ساخته ک من رفتم دکتر حامله شدم  در صورتی ک نرفتم الن دخترم یکساله هست   گب ملت گفته ک این رفته دکتر تا حامله شده من با ابجی دقلو هیسیم تازگیا ابجیم باردار شده     باز دوباره گفته اینم رفته دکتر باردار شده اخه من دکتر زنان هیچ وقت نرفتم میخام  شمارشو پیدا کنم    بسی حرف بگم نمیخام سلام کنم  متنفرم ازش چ جوری پیم  بدم بدون سلام ‌

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو بگه😐😐😐چیشده مگه  اعصاب خودتو خرد کنی حالا دکتر بری کمکت کنه مگه چی میشه

مثلا دکتره حاملت کرده که بد باشه😐😐

اصلا. ارزش نداره که بخای فکر کنی بهش هر کی ازت پرسید بگو نه

سلام دوستان دفعه ی پیش هم که ترکیدم با شماره ی مامانم اومده بودم بسه دیگه با شماره کل خانواده عضو شدم و ترکیدم😂😂😂خانم نقاش باشی هستم 👩‍🎨👩‍🎨👩‍🎨اینستاگراممو فالو کنین تازه  امروز پیج زدم هیچی فالور ندارم و اینکه بهم بگین از نی نی سایتین بک بدم تا بعدش فعالیتمو شروع کنم😊😊😊@miss_naghashbashi                             رفته بودم درمانگاه یه آقایی اومده بود آمپول بزنه مثل این که راننده ماشین سنگین بود،پرستار بهش گفت کدوم ور بزنم؟ گفت سمتِ شاگرد. 😂  مامان بابام بحثشون شده بود مامانم داشت میوه میخورد بابام اومد تو هال آشتی کنه گفت "خانم مواظب باش دستتو نبری، کارد تیزه"مامانم گفت "چرا بِبُرم مگه یوزارسیف اومده تو؟"بازم دعواشون شد😂😂                                            من اگه‌ کافه زدم بدونید واسه پولش نیست فقط به خاطر اینه که آهنگای مورد علاقمو تو‌گوش‌ملت فرو کنم😎       بیسکویت «های بای» در کشور عربستان با اسم « سلام علیکم فی امان الله» عرضه میشه🤣😄        ‏              شما هم وقتی تو خیابون دارین از کنار یکی رد می‌شین چند ثانیه نفس‌تون رو حبس می‌کنین که ازش کرونا نگیرین یا من تنهام؟  🤔🤔🤔
چقدرررر مردم بیکارن

بخودا کرم داره نمیددنم  چند وقت پیش تصمیم گرقتم بهص حزف بگم  ک خوابش دیدم داشتم سیری میزدمش از خواب بیدار شدم پشیمون شدم  حالا الان فکر میکنم حرف زوری داه میزنه باید چیزی بگم  ک   زر دیگه نزنه

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
بخودا کرم داره نمیددنم  چند وقت پیش تصمیم گرقتم بهص حزف بگم  ک خوابش دیدم داشتم سیری میزدم ...

اره واقعا باید یه چیزی بگی این خیلی دیگه پرو هست

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡
اتفاقا سگ محلش کنی بیشتر میسوزه خودش بچه داره؟ 

اره یه بچه ک  مث خودش زبونش میگیره  

خواهر منم حامله نمیشد رفت دکتر 😑😐اصلا یچیز عجیبیه مردم چقد بیکارن 

ینفر سرما میخوره میره دکتر 

واسه هر دردی یه درمونیه😐😐

سلام دوستان دفعه ی پیش هم که ترکیدم با شماره ی مامانم اومده بودم بسه دیگه با شماره کل خانواده عضو شدم و ترکیدم😂😂😂خانم نقاش باشی هستم 👩‍🎨👩‍🎨👩‍🎨اینستاگراممو فالو کنین تازه  امروز پیج زدم هیچی فالور ندارم و اینکه بهم بگین از نی نی سایتین بک بدم تا بعدش فعالیتمو شروع کنم😊😊😊@miss_naghashbashi                             رفته بودم درمانگاه یه آقایی اومده بود آمپول بزنه مثل این که راننده ماشین سنگین بود،پرستار بهش گفت کدوم ور بزنم؟ گفت سمتِ شاگرد. 😂  مامان بابام بحثشون شده بود مامانم داشت میوه میخورد بابام اومد تو هال آشتی کنه گفت "خانم مواظب باش دستتو نبری، کارد تیزه"مامانم گفت "چرا بِبُرم مگه یوزارسیف اومده تو؟"بازم دعواشون شد😂😂                                            من اگه‌ کافه زدم بدونید واسه پولش نیست فقط به خاطر اینه که آهنگای مورد علاقمو تو‌گوش‌ملت فرو کنم😎       بیسکویت «های بای» در کشور عربستان با اسم « سلام علیکم فی امان الله» عرضه میشه🤣😄        ‏              شما هم وقتی تو خیابون دارین از کنار یکی رد می‌شین چند ثانیه نفس‌تون رو حبس می‌کنین که ازش کرونا نگیرین یا من تنهام؟  🤔🤔🤔