2777
2789
عنوان

حرف ناحق....)

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن اصن رفتی باشی دکتر مگه چیه؟من خودم ب همه گفتن باردار نمیشدم و رفتم دکتر الان اکثرا تا نرن دکت ...

خخخخخخ ن حالا صبر کن   چون زودم میا من خدار شکر    دکتر نرفتم  چون خدا نخواست من اسیر بیمارستان دوا  کته درست وقتی خواستم ک  خدا ب  من داد 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
خب حالا رفتی دکتر  مگه چیه

هزیزم من دکتر اصلا نرفتم بعد مصلا رفته باسم ب اون چه  چ کرمی داره ک اسم من بیاره اصلا  اون کجا ابجی من کجا   چ کار داره اسم ابجیم بیاره  معلوم کجاش میخاره 😅😅😅😅

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
شاید چون خودش رفته دکتر میخاد به همه انگ بچسبونه...ولش کن مهم نباشه برات از زندگیت پرتش کن بیرون تا ...

خخخ

محلش نده .ولش کن این آدما هرجور باهاشون رفتار کنی باز ولت نمیکنن .درجواب هرکسی که بهت اینو میگه آره رفتی دکتر بگو عه رفتم دکتر حتما منشی دکتر ایشون بودن دیگه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

خب بگه ببین هرکی تا بعد یسال بچه دار شه همین اشه و کاسه خواهر منم شاغل س سال بچه نخواست همه فک کردن نازاس ت روش بهش میگفتن و دعاش میکردن😂

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
خواهر منم حامله نمیشد رفت دکتر 😑😐اصلا یچیز عجیبیه مردم چقد بیکارن  ینفر سرما میخوره میره دکت ...

چقدر امضات جالبه😍☘️🌺

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙
چقدر امضات جالبه😍☘️🌺

مرسی عزیزم 🙂💓

سلام دوستان دفعه ی پیش هم که ترکیدم با شماره ی مامانم اومده بودم بسه دیگه با شماره کل خانواده عضو شدم و ترکیدم😂😂😂خانم نقاش باشی هستم 👩‍🎨👩‍🎨👩‍🎨اینستاگراممو فالو کنین تازه  امروز پیج زدم هیچی فالور ندارم و اینکه بهم بگین از نی نی سایتین بک بدم تا بعدش فعالیتمو شروع کنم😊😊😊@miss_naghashbashi                             رفته بودم درمانگاه یه آقایی اومده بود آمپول بزنه مثل این که راننده ماشین سنگین بود،پرستار بهش گفت کدوم ور بزنم؟ گفت سمتِ شاگرد. 😂  مامان بابام بحثشون شده بود مامانم داشت میوه میخورد بابام اومد تو هال آشتی کنه گفت "خانم مواظب باش دستتو نبری، کارد تیزه"مامانم گفت "چرا بِبُرم مگه یوزارسیف اومده تو؟"بازم دعواشون شد😂😂                                            من اگه‌ کافه زدم بدونید واسه پولش نیست فقط به خاطر اینه که آهنگای مورد علاقمو تو‌گوش‌ملت فرو کنم😎       بیسکویت «های بای» در کشور عربستان با اسم « سلام علیکم فی امان الله» عرضه میشه🤣😄        ‏              شما هم وقتی تو خیابون دارین از کنار یکی رد می‌شین چند ثانیه نفس‌تون رو حبس می‌کنین که ازش کرونا نگیرین یا من تنهام؟  🤔🤔🤔