الان چندروزه بایکی عقد کردم موقت خیلی اصرار داشت منم قبول کردم اما روز عقد انگار اصلا راضی نبود گفتن بیخیال شیم قبول نکرد دیروزرفتم گفتم من نمیخوام ادامه بدم باز خرم کرد بازبونش اما فقط کارشو دوس داره اصلا وقت نداره برام مثلا خونه خریده که بریم اونجا اما هنوز خبری نیست دوستم میگه صبر کن بهش فرصت بده اون کارش سخته زیاده تو بیکاری فکر کردی اونم مثل خودته با کم توجهیش چیکار کنم شایدم من زیادی گیر میدم باید بذارم یه گوشه بمونه زیاد بهش دل ببندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی اگه عقد هم شدین توروجان مادرتون اول از یارو مطمئن بشین ک زن نداره بعد
وگرنه مدیون ی زن بدبخت میشین و گذر زمان ی روزی ی جایی باهاتون همین کارو میکنه
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
یه ماهه باهاش در ارتباط بودم و سه چهار روز قبل صیغه شدم
کار بسیاااار اشتباهی کردی....واقعا اینده خوبی در انتظارت نیست....خیلی دم دستی رفتار کردی....خب تو خونه و وسایل به چ دردت میخوره وقتی صیغه موقتی و فقط برای رفع نیازش تو رو میخاد...