2789
عنوان

عقد موقت

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 107 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقدموقت ینی نامزد دیگه؟!تاعقددائم کنید؟!

والا ما شهرما رسمه عقد دائم‌میکنن تا عروسی شون بهشون‌میگن‌نامزد.اماخیلی شنیدم‌ب دوستی با هم میگن نامزدی

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

صیغه موقت مفت نمی ارزه میچزونتت تابهره کافی ازت ببره بعدش فینیش🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اره اسم طرف از شناسنامه پاک کردم چندسال پیش الانم خانوادم نمیدونن

ببخشید دخالت میکنم اما سوال شد برام 

یعنی باکره بودید که اسم طرف رو پاک کردید؟ 

فک کنم اگر باکره باشید باید اجازه پدر باید باشه البته دقیق نمیدونم

اره اسم طرف از شناسنامه پاک کردم چندسال پیش الانم خانوادم نمیدونن  

کاملا قصد طرف مشخص شد... چرا انقدر زود خام میشین، اشتباه کردی که بدون اجازه صیغه شدی☹

ببخشی ها ولی بشین تا بگیرتت😐🚶🏻‍♀️

والا ما شهرما رسمه عقد دائم‌میکنن تا عروسی شون بهشون‌میگن‌نامزد.اماخیلی شنیدم‌ب دوستی با هم میگن نام ...

منم نامزدمیشیم نامحرم میمونیم عقدم کردیم همون میگیم عقدخودم بخاطراینکه ازمایشاتمون جورنبود۳ماه نامزدموندیم بعدش عقدکردیم دوستی هم همون دوسته دیگه چرانامزدی اخه ما به اینکه جشن بگیریم وهمه فامیل مطلع بشن میگیم نامزدی!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
قراره بعدا دائم بشه؟🤔 فقط اگه دودلی، رابطه نداشته باشین تا وقتی که دائمش کنه🤦🏻‍♀️

نه رابطه ای نداشتیم گفتم حداقل یه حلقه بخر گفت بذار دوماه بگذره بعد وضع مالیش عالیه هرروز رستوران کافه میگم اینهمه الکی پول رستوران میدی تاحالا میتونستی چندتا حلقه بخری