2777
2789
عنوان

افسردگی کودک

245 بازدید | 21 پست

❌دلایلی که باعث افسردگی کودک میشه

اگه وقتی از کسی ناراحته ، بغلش نمیکنی تا آروم کنی و بهش امنیت بدی

اگه مدام جلوی چشماش با همسرت گلاویز میشی و گریه میکنی

اگه همیشه باهاش خشک و جدی هستی و فکر میکنی خندیدن و شوخی کردن باهاش اونو پر رو میکنه

اگه براش وقت نمیزاری، باهاش بازی نمیکنی، باهاش حرف نمیزنی و مدام درگیر خودتی

اگه همیشه خواسته های خودتو بهش تحمیل میکنی

اگه مدام اونو تنبیه میکنی(کتک میزنی، حبس میکنی، سرش داد میزنی)

اگه وقتی میاد سمتت و به توجهت احتیاج داره اونو پس میزنی و بهش کم محلی میکنی

امیدوارم به دردتون بخوره چون روانشناسی میخونم خواستم این موضوع هارو با شما شریک شم بازم سوالی داشتین در خدمتم 

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندماه درگیر افسردگی شدید بودم با پسرم خیلی بد رفتاری کردم ترسوندمش اصلا زدمش😔 حالا زبون باز نکرده هرروز خودخوری میکنم میگم نکنه بخاطره اون روزاس البته ۲سالشه   گاهی وقتا خیلی کم وقت میزارم بیشتر غذاشو اینارو میدم 

بابجه ی لج بازچی کارکنم دوسالشه تاچیزیوبخوادندیم میزنه توسرخودش میگن اقتضای سنشه ولی واقعاخسته شدم گ ...

درسته این سن لج باااااز ترین اقتضای سنی هست و تنها کار هم اینکه با چیزی مشغول کنین مثلا حین نگا کردن به تلوزین با با چیزی که مشغوله . ... واقعا تو این سن بچه ها شرو میکنن به لج بازی و من‌من کردن ...

سلام پسر من ۱۳سالشه  خونه خوبه ولی مهمونی میریم خیلی خجالتی هست منظورم با عمه و عمو اینا

جدیدا هم وارده سنه بلوغ شده چند وقت یه بار دچار اضطراب میشه و تو چشاش پره اشک میشه میگه باید هر چی تو سرم هست رو بهت بگم

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم  
درسته این سن لج باااااز ترین اقتضای سنی هست و تنها کار هم اینکه با چیزی مشغول کنین مثلا حین نگا کردن ...

مامانم امروزمیگه اصلانمیشه باامیرعلی (پسرم)حرف زدفوری میزنه سرش آدم میترسه آخرش خنگ بشه😐😐😐

بابجه ی لج بازچی کارکنم دوسالشه تاچیزیوبخوادندیم میزنه توسرخودش میگن اقتضای سنشه ولی واقعاخسته شدم گ ...

بهش بگو اون چیزو بهت میدیم در ازای چه کاری که بخوای انجام بدی  ؟مثلا کمک کردن ،چیزی حفظ کردن ،یادگیری شمردن ، نقاشی ، داستان تعریف کردن (کارایی که باعث رشد خلاقیتش میشن ) یا هر چی خودش بگه حس نکنه اجباره ،و موقع خوا خوردن بهش بگو بیاد کنارت هر چقد خودش دوس داره غذا بکشه برا خودش ،البته غذا ها رو زمین باشه و با کمک شما .

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام پسر من ۱۳سالشه  خونه خوبه ولی مهمونی میریم خیلی خجالتی هست منظورم با عمه و عمو اینا

خجالتی بودن سبب از بین رفتن اعتماد به نفس در این سن میشه ... اعتماد به نفسشو ببرین بالا با سعی کنین تو اجتماع بیشتر باشه نظر پسرتون در مورد موضوع مختلف در جمع  نظرشو بخواین اینا خیلی تاثیر میزاره 

بهش بگو اون چیزو بهت میدیم در ازای چه کاری که بخوای انجام بدی  ؟مثلا کمک کردن ،چیزی حفظ کردن ،ی ...

ببین عزیزدلم مثلاماشینشومیخوادبادست نشون میده من متوحه نمیشم چی میخوادمیزنه به سرش درحالی اسمشوبلده ومیتونه بگه میگم بگولج میکنه نمیگه ولی امروزمتوجه شدم وقتی بهم کمک میکنه توتمیزکاری اصلااینکارونمیکنه خیلی جالب بودبرام دوساعت داشتم پذیرایی مونوتمیزمیکردم باهاش یه بارم نزدتوسرش فقط مشغول بودچه جوری تمیزکنه