2777
2789
عنوان

افسردگی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست
خجالتی بودن سبب از بین رفتن اعتماد به نفس در این سن میشه ... اعتماد به نفسشو ببرین بالا با سعی کنین ...

خیلی دوس داره تو جمع باشه کلا زیاد اهله رفت و امد نیستم الانم که دیگه بیشتر 

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرت تو این کرونا چیکار کنیم بچمون اجتماعی بشه . پسرم دوسالو هشت ماهشه خودم خجالتی ام نمیخوام مث ...

کودک از همان لحظه تولدش به دیگران واکنش نشان می‌ده.در سال اول زندگی‌، از اونجا که او بیشتر تلاش‌های خودش رو  صرف این می‌کند که بفهمه چه کارهایی را خودش می‌تواند انجام دهد مثل قاپیدن و برداشتن اشیا و یا راه رفتن و دیگر مهارت‌ها و توانایی او برای معاشرت و تعامل فقط محدود به شماهست . شما فقط سعی کنین کتاب براش بخونین باهاش حرف بزنین  و این داستان گفتن تو کودک خیلییی تاثیر داره از اول یاد بگیره شریک‌ شدن‌تو اسباب بازی هاش... اینا به خود شما مونده که باهاش بازی کنین و یادش بدید و بهترین کار هم کتاب اموزنده برای کودکان این سن هست میتونین تهیه کنین

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡
مامانم امروزمیگه اصلانمیشه باامیرعلی (پسرم)حرف زدفوری میزنه سرش آدم میترسه آخرش خنگ بشه😐😐😐

نه جای نگرانی نیست فقط با توجیح کردن بچه از بین میره که مثلا این کارو کردی من ناراحت شدم ...و اینکه این سن اوج لجبازی هست و زود رفتارشو میزاره کنار نگران نشین

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡
جدیدا هم وارده سنه بلوغ شده چند وقت یه بار دچار اضطراب میشه و تو چشاش پره اشک میشه میگه باید هر چی ت ...

وای دقیقا عین پسرمن😥😥😥

پسر منم ۱۳ سالشه

امشب انقدر دلش گرفته بود گریه کرد

شما چکار کردی بهتر شد؟

درسته ولی من خودم افسرده ام 

این خودش خیلی بده من شوهر خواهرم مامانش افسردگی داشته و به شدت از بچگی رو شوهر خواهرم تاثیر گذاشته بود حتی رابطه شوهر خواهرم و خود خواهرمم با هم خوب نبود بعد با هم ی دعوا شدید کردن و خواهرم به زور بردتش پیش روانشناس و برای رابطشون تلاش کردن و افسردگی شوهر خواهرم برطرف شده و داره برای پدر شدن آماده میشه خودت حتما برو پیش روانشناس خوب خواهرمینا پیش دکتر رقیه صادق زاده و خیلی راضی ان