2777
2789
عنوان

بارداری

196 بازدید | 36 پست

این ماه اقدام به بارداری کردم..بعد از اقدام رحمم هر از چند گاهی خیلی درد میکنه باز اروم میشه. احساس تهوع هم دارم از بو بعضی چیزا هم حالم بهم میخوره یا وقتی زیاد میشینم زیر شکمم میسوزه ..بعد ۴ روز از اقدام اول بی بی چک زدم منفی بود ..به نظرتون بی بی چک رو زود استفاده کردم باردارم الان .یا همش الکیه 

چند روز به موعدت مونده 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

بيبي چك وقتي درست هست جوابش كه ٧تا١٤روز از موعد پريودتون بگذره

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم معلومه تازه عروسی کردی😍

منم عین شما بودم شب اقدام میکردم صب بی بیچک میزدم😂😂😂😂

نه باید چن هفته بگذره

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
بيبي چك وقتي درست هست جوابش كه ٧تا١٤روز از موعد پريودتون بگذره

خب من میخوام زودتر بفهمم باید چکار کنم..جایی خوندنم بعد پنج روز از اقدام بی بی بزنی درسته

الان دیروز روز تخمک گذاریم بود اقدام کردم اما بعد از پاک شدنم اقدام کردم یکم از این علایم رو داشتم

عزیزم تمام این علائمی که تو داری توهمه بارداریه منم همینجوری بودم اولین ماه اقدامم 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
عزیزممم معلومه تازه عروسی کردی😍 منم عین شما بودم شب اقدام میکردم صب بی بیچک میزدم😂😂😂😂 نه باید ...

یکساله عروسی گرفتم..زیاد صبر ندارم بخاطر همین همش عجله دارم