2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 36 پست

همم هورمون بارداری زمانی که زیاد باشه آدم حالت تهوع میگیره و از بو غذا و ... بدش میاد و زمانی هم که زیاد باشه بی بی مثبت میشه  

نمی دونم تونستم درست توضیح بدم یا نه 😆😅

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
یعنی همش الکیه☹️

توهم بارداریه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم ویار که به این زودی نمیشه .  انشاله حامله ای  ولی ویار ماه اولو رد کنی بیشتر ما ...

ولی تو نرم افزار خوندنم زده بود از هفته اول بعضیا علایم دارن

خدا نکنه😭 من تحمل ندارم بشه ماه دوم اقدام اخه 

الهی دو ماهه تازه 

من خیلی وقته چشم انتظارم 🥺

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

منظورشون یک هفته بعد لانه گزینی هست 

هییی همش الکیه یعنی ☹️ 

متاسفانه بله همش الکیه 🙁

منم تازه فهمیدم باردارم توروخدا دعا کنید بارداری راحتی داشته باشم.

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
۲۱سال

عزیزم اصلا عجول نباش من خودمم 22هستم الانم ماه سوم اقدامم

ماه اول دوازده روز عقب انداختم که بی سابقه بود تقریبا بیشتراز پنجاه درصد علائم بارداری رو داشتم ولی روز دوازده پری شدم 😕

لا إله إلّا اللّه

نمیدونم بخدا من ۱۷ روز عقب انداختم بعد رفتم ازمایش دیدم حاملم . ولی یادمه ویار اینا نداشتم تا ماه دوم به بعد 

فکرشو نکن هرچی فکر کنی استرست زیاد میشه استرس استروژنو میبره بالا .....

ایشالله خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهت بده..منم این ماه باردارشم چون برنامه ها دارم

فداتشم عزیزم انشالله این ماه دو تامونم باردار شیم به حق فاطمه زهرا