این ماه اقدام به بارداری کردم..بعد از اقدام رحمم هر از چند گاهی خیلی درد میکنه باز اروم میشه. احساس تهوع هم دارم از بو بعضی چیزا هم حالم بهم میخوره یا وقتی زیاد میشینم زیر شکمم میسوزه ..بعد ۴ روز از اقدام اول بی بی چک زدم منفی بود ..به نظرتون بی بی چک رو زود استفاده کردم باردارم الان .یا همش الکیه
همم هورمون بارداری زمانی که زیاد باشه آدم حالت تهوع میگیره و از بو غذا و ... بدش میاد و زمانی هم که زیاد باشه بی بی مثبت میشه
نمی دونم تونستم درست توضیح بدم یا نه 😆😅
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
ولی تو نرم افزار خوندنم زده بود از هفته اول بعضیا علایم دارن
منظورشون یک هفته بعد لانه گزینی هست
گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
ایشالله خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهت بده..منم این ماه باردارشم چون برنامه ها دارم
فداتشم عزیزم انشالله این ماه دو تامونم باردار شیم به حق فاطمه زهرا