2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

145 بازدید | 22 پست

الان تقریبا همه ازدواجا جوری شده  که حداقل۴/۵سال دوستن باهم بعد ازدواج میکنن تقریبا ازدواج سنتی خیلی کم شده 

شما با این ازدواجا موافقید؟ کار درستیه بنظرتون؟ 

اگه آره برای اینکه یه رابطه درست و پایداری رو شروع کنیم چیکار باید بکنیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اینکه همدیگرو بشناسن کار درستی هست و ۶ ماه طول میکشه که طرفو بشناسی خواهش میکنم ازدواج اگه سنتی هم بود سعی کنین بشناسین حداقل ۶ ماه بعد اسمتون بره شناسنامش 

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

خوبه ولاولی باید جوری رفتار کرد که به ازدواج ختم شه بیا خصوصی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خیرر اول خانواده ها درجربان باشن بعد در چارچوب خانواده دو نفر باهم اشنا بشن من اینو قبول دارم تا بع ...

اخه من هر کی بهم گفت دوست دارم زیر بار دوستی نرفتم و گفتم اول خانواده ها اما گفتن که ما هیچ شناختی نسبت بهم نداریم و نمیشه بی گدار به اب زد

من مخالفم  رابطه دختر و پسر قبل از ازدواج حرام هست و خدا دوست نداره .اگر .دختری تقوا پیشه کنه ...

من وارد هیچ رابطه ای نشدم اما تر کی میگ دوسم داره میگ اول دوستی اگ اخلاقمون بهم خورد بعد ازدواج

ببین من خودم دوست دارم قبل از اینکه خواستگاری کرده باشه دیده باشمش مثلاً تو دانشگاه ، محل کار و ... بعدش ک اومدن خواستگاری یه زمانی رو برا آشنایی بذاریم و هیچ کس بجز خانواده ی خودمون دو تا خبر نداشته باشه بعدش محرم شیم و ... همچنین به نظر من سعی کنید تا لحظه ی آخر خیلی کسی خبردار نشه

خیرر اول خانواده ها درجربان باشن بعد در چارچوب خانواده دو نفر باهم اشنا بشن من اینو قبول دارم تا بع ...

من این خیلی قبول دارم ولی متاسفانه خانواده ام از این جنبه ها ندارن اشنایی اینا حالیشون نیست 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
من مخالفم  رابطه دختر و پسر قبل از ازدواج حرام هست و خدا دوست نداره .اگر .دختری تقوا پیشه کنه ...

من نمی گم دوستی ولی بالاخره باید یه شناختی داشت از طرف مقابل 

در ضمن من خودم مذهبی هستم