2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست

موافق و مخالف بودن بستگی به نوع اون رابطه داره این که یه رابطه سالم باشه و واقعا برای ازدواج و شناخت بیشتر با هم باشن اشکالی نداره اما اگه به خاطر خوش گذرونی و صرفا هوا و هوس باشه که حتی اگه آخرش به ازدواج ختم بشه مشکلات جدی رو توی زندگی مشترک ایجاد میکنه مثل عدم اعتماد به طرف مقابل و....

متاسفانه توی جامعه ما ازدواج اینطوریه که وقتی اسمت روی اسم‌کس دیگه افتاد دیگه نباید اون رابطه بهم بخوره هرچند نامزدی واسه شناخت طرفین هست اما اگه کسی نامزدیشو بهم بزنه کلی حرف پشت سرشه وتهش این میشه که دختر ها و پسر ها این دوستی هارو به نامزدی و علنی کردن رابطه ترجیح میدن ...

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این خیلی قبول دارم ولی متاسفانه خانواده ام از این جنبه ها ندارن اشنایی اینا حالیشون نیست 

اره متاسفانه تو ایران این شکلیه

فکر میکنن همه دخترا خراب و همه پسرا کثیفن درصورتیکه اینجوری نیست واقعا اگه انقد محدود نباشیم هیچ کدوممون به راه های دیگه از سر کنجکاوی نمیریم و پشیمونی به بار نمیاد

اره متاسفانه تو ایران این شکلیه فکر میکنن همه دخترا خراب و همه پسرا کثیفن درصورتیکه اینجوری نیست وا ...

دقیقا همین پنهون کاریا باعث میشه به شناخت درست و حقیقی نرسیم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
پس چرا واسه من بعد ۳۵ سال نداد؟

عزیزم سعی کن زیادتوی اجتماع باشی مثلا کرونا که بره زیاد برو هیئت و مولودی با مادرت یا خواهر بزرگتر بری بهتره ممکنه یه خانمی شما رو اونجا واسه پسرش بپسنده و بهشون بگه 

به خودت برس که شیک تر بشی(میدونم که الانم شیک و خوبی)

عزیزم بهتره سنگین و رنگین لباس بپوشی مانتو بلند و اینا چون حتی خانوم هایی که دخترهاشون جلف اند برای پسراشون دوست دارند عروسشون  با وقار لباس بپوشه

یه مواردی هست که به خانواده ربط داره مثلا با فامیل ها چه دور و چه نزدیک ارتباط داشته باشید و توی شهر غربت نباشید(اگرم توی شهر غریب هستی زیاد بروید شهرتون به هر بهانه ای تنها هم نه با خانواده باشه بهتره) 

عزیزم من هر چی میدونستم گفتم برات دعا میکنم بهترین آدم گیرت بیاد تو هم برام دعا کن تنبلی تخمدان هام و جوش هام خوب بشه خیلی اذیتم

من نمی گم دوستی ولی بالاخره باید یه شناختی داشت از طرف مقابل  در ضمن من خودم مذهبی هستم

منم موافق شناخت هستم به نظرم اون آقا بیاد خواستگاری بعدشم زیر نظر خانواده و با چهارچوب هایی که هست آشنا بشید هم با خودش هم با خانوده اش مثلا اخلاق مادرش و خدایی نکرده توی خانواده شون اختلال های روانی  یا بیماری های خیلی بد که بخواد ارثی بشه(پوستی و....)نباشه و از شما قایم کرده باشه دیگه طرف رو خوب بسنجید رو تصمیم عقلانی بگیرید نه صرفا احساسی