2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری دلم صاف بشه کمکم کنید

253 بازدید | 29 پست

منو همسرم خیلی صمیمی بودیم جوری ک رازی بینمون نبود و همیشه با هم درد و دل میکردیم هفت سال زندگی خوب تا باردار شدم و همسرم ی شب اومد خونه و گفت منو ببخش و بیشتر محبت کن و فلان انگار زیاد عذاب وجدان داشت و اینکه از اون روز من شکاک شدم و پیله کردنا و اختلاف ها شروع شد هر کاری میکردم نمیگفت چی شده و هر روز کلافه بود .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

تا ی بار بام گفت فقط کمی وسوسه شدم و من باز حرفش باورم نشد .دلم چرکین شده ازش. 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان شکاک و بدبین شدم واقعا عذاب میکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا حتما یه غلطی کرده 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
یعنی چی وسوسه شده

بهم نمیگفت حتما اینکع میخواسته با کسی باشه و شرایطی براش جور شده .خیلی اصرار کردم چیزی نگفت بهم

چی بگم والا. در کل اگه ادم خوبیه زندگیتو خراب نکن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
ببخشیدا حتما یه غلطی کرده 

اگه میگفت کمتر عذاب میکشیدم تا چند ماه فکر و خیال منفی

بهم نمیگفت حتما اینکع میخواسته با کسی باشه و شرایطی براش جور شده .خیلی اصرار کردم چیزی نگفت بهم

اخه وسوسه شدن که عذاب وجدان نداره.به هر حال انسانه.نمیدونم‌والا .شاید همسرتون خیلی حساسع

چی بگم والا. در کل اگه ادم خوبیه زندگیتو خراب نکن

خوبی داره بدی هم داره من بهونه گیر شدم دفعه آخر دست روم بلند کرد گفت خستم کردی 

اخه وسوسه شدن که عذاب وجدان نداره.به هر حال انسانه.نمیدونم‌والا .شاید همسرتون خیلی حساسع

اگه یه چیزی کوچیک بود نمیومد بهم بگه می خواسته عذابش کم بشه 

خیلی این ک همه چیز و بهم میگید کار اشتباهیه ها

منظورم احساس دوری نداشتیم مثل دو دوست صمیمی بودیم .روراست

اگه میگفت کمتر عذاب میکشیدم تا چند ماه فکر و خیال منفی

حق داری 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم