2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره یه مهمونی بگیر خانواده خودت و شوهرت جدا دعوت کن البته اگه خرج و مخارج مهمونی رو داری 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

نه 

اوایل که مهمون خونه عروس نمیاد یه مدت بعد عروسیتون یه مهمونی بدین. اولش فقط مهمون برین.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

بعد عروسی وقتی راه افتادی خوبه که یه بار خانواده ی خودت و به بارم همسرت رو دعوت کنی  

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

حالا نه سریع بذار یک ماه بگذره بعد دعوت کن  اگه تازه عروسی بالاخره باید از یه جایی مهمونی دارن و رفت و امدت رو شروع کنی

براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران. شکیبا باشیم... 💖🦄
نه  اوایل که مهمون خونه عروس نمیاد یه مدت بعد عروسیتون یه مهمونی بدین. اولش فقط مهمون برین.

ما ک هیشکی دعوت نکرد 

ما هم الان بعد ده ماه هیچ کسی رو دعوت نکردیم 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خیلی که نمیخوایم خرج کنیم 

خب آخه بعضیها همین خرج یه مهمونی جزئی هم ندارن اول زندگی 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱