2789
حالا نه سریع بذار یک ماه بگذره بعد دعوت کن  اگه تازه عروسی بالاخره باید از یه جایی مهمونی دارن ...

با برادر شوهرام نمی‌خوام قاتی شم اصلا به نظرت چجوری رفتار کنم با خواهر شوهرم ولی خوبم تو مراسمات دوران عقدم فقط خواهر شوهرم بود

خیلی که نمیخوایم خرج کنیم 

نه بعد از عروسی. اونها باید پاگشاه کنن بعد شما باید اونها رو دعوت کنی اول اونها باید دعوت کنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بایدی نیست اگه دوست دارید دعوت کنید ما دعوت کردیم یبار کل خانواده شوهرمو یبارم خانواده خودمو

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
بعد عروسی وقتی راه افتادی خوبه که یه بار خانواده ی خودت و به بارم همسرت رو دعوت کنی    

از خانواده همسرم فقط با خواهر و مامانش خوبم پدرم که نداره ولی نمیتونم چجوری فقط اونا رو دعوت کنم برادر شوهرامو نگم

پس صبر کنم دعوت کنن نکردن منم نمیکنم 

اره عزیز بعد خواستی دعوت کنی برای اولین بار همه رودعوت کن فرق ننداز

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خب پس رفت و آمد از کجا شروع میشه ؟

خب اول اونا دعوت میکنن معمولا بعد عروسی 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

[QUOTE=169633633]با برادر شوهرام نمی‌خوام قاتی شم اصلا به نظرت چجوری رفتار کنم با خواهر شوهرم ولی خوبم تو مراسمات دور ...[/QUOTE هر رفتی یه امدی هم داره اگه زیاد دعوتتون نکردن تو دوران عقدتون شما هم فعلا دعوت نکنید حداقل تو ماه های اول دعوت نکنید.

براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران. شکیبا باشیم... 💖🦄
[QUOTE=169633633]با برادر شوهرام نمی‌خوام قاتی شم اصلا به نظرت چجوری رفتار کنم با خواهر شوهرم ولی خو ...

نه بابا کلا یبار دعوت کردن جاریم می‌گفت چرا نمی‌آید سر بزنید

آخه خانواده شوهرمو نمیشه باهم دعوت کرد نوه زیاد دارن 😂

داشته باشن یک شب میاد میره دیگه بهتر دوسه شب دعوت کنی

آخه خانواده شوهرمو نمیشه باهم دعوت کرد نوه زیاد دارن 😂

عزیز کلا الان اصلا دعوت نکن بزار عید که شد عید اولت هست دعوت کن یک بار خانواده شوهرت یک شب خانواده خودت اینجوری بهتره