2777
2789
عنوان

کرم معجزه

1007 بازدید | 17 پست

سلام ازاین کرم دستساز کسی استفاده کرده؟جاری وخواهرشوهرام استفاده کردن خیلی پوستشون تغییرکرده صاف وبدون لک وجوش.خواستم ببینم تجربه ای دارید؟ من میترسم استفاده کنم

من استفاده نکردم اما اونایی استفاده کرده بودن راضی بودن اما میگفتن قطع بشه دوباره به روز اول برمیگرده

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خوبه؟ فک‌نمیکنم از اون باشه ها

خیلی عالیه جاریم صورتش مادرزادپرازلک وکک ومک قهوه ای ،صورتش مثل آینه شده یاخواهرشوهرم خیلی سیاهه پوستش ولی کاملاروشن شده وسفیددیگه کرم سفیدکننده نمیزنه

بابت لک استفاده کردن اطرافیانم.به محض قطع کردن بر میگرده کاملا.بهتره پوستو عادت ندین

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
خیلی عالیه جاریم صورتش مادرزادپرازلک وکک ومک قهوه ای ،صورتش مثل آینه شده یاخواهرشوهرم خیلی سیاهه پوس ...

مطمئنی حقیقتو گفتن دروغ نگفتن بهت

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
توقوطی قرمزه بزنی گوگل میاره

من دارم استفاده میکنم اما توی قوطی صورتی هست درب قوطی سفیده .....البته صور ت من نه لک داره نه جوش فقط یه مقدار خط خنده داشتم که دلم میخواست برطرف بشه الان 20 روزی هست دارم میزنم خیلی تغییر نکرده .....فقط یه موضوعی هست که بعضی کرم ها دارای کورتون هستند و باعث میشن خیلی زود و سریع بهترین اثر روی پوست بزارن اما میدونید که کورتون ضرر داره در کل و ممکنه بعد از اینکه استفاده از کرم به اتمام برسه دوباره برگرده مثل اولش بشه ....من از همین میترسم که این کرم کورتون داشته باشه

من دارم استفاده میکنم اما توی قوطی صورتی هست درب قوطی سفیده .....البته صور ت من نه لک داره نه جوش فق ...

منم زدم نت میترسم ،یه جاری دیگه دارم پونزده سال ازم بزرگتره پوستش عین بچه س بااین که خودش مریضه ممستاجره شوهرش بداخلاقه بازم روحیه ش عالیه زیباست وبه خودش میرسه

خواهرشوهرم میره درخونه اونی که میفروشه میاره یه سودی هم خودش میبره میده75

خوبه قیمتش من 120 هزار خریدم شما کدوم شهری؟ من مشهدم و دوستم مسئول توزیع این کرم هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز