سلام ازاین کرم دستساز کسی استفاده کرده؟جاری وخواهرشوهرام استفاده کردن خیلی پوستشون تغییرکرده صاف وبدون لک وجوش.خواستم ببینم تجربه ای دارید؟ من میترسم استفاده کنم
واقعا؟من لک ندارم پوستم ی کم به زردی میزنه خواستم روشن شه
اره.چه فایده اگه دیگه نزنی برگرده.بهتره پوستتو عادت ندی.چون یکمم پوستو نازک میکنه یهو میبینی بعدش مشکلات دیگه ای هم برات درست بشه.بازم میخوای ی دکتر برو ببین دلیل زردی چیه
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتررفتم آزمایشم دادم مشکلی نیست میگفت پوستت رنگ خودش زرده مثل ژاپنی وچینی ه
خب اگه پوستت لک نداره بهیچ وجه نزن این کرمو.کرمای مراقبتی و ابرسان استفاده کن.این کرم اثرش موقتیه .تازه حداقل باید ۳تاشو استفاده کنی تا نتیجه بده ک اونم موندگار نیست
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر