2777
2789
فعلا نی نی یارا رفتن لالا...  باید چندنفر و تگ کنیم گزارش بزنن تاپیک بپوکه

گفتش مشکلی ندارم با عکسم ک باشه پس منو نترکونید اولین تایپک هشت صفحه رفته جلو دوسش دارم یادگاری می‌خوامش 

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتش مشکلی ندارم با عکسم ک باشه پس منو نترکونید اولین تایپک هشت صفحه رفته جلو دوسش دارم یادگاری می‌خ ...

باووشه 

پست گزاشتم سریع حذف کردم... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

نی‌نی‌یار رو تگ کرد چون شما سرکاری جواب میدادی

هی گفتی از این خوشگلتر ندیدین بعد میپرسیدیم عکست کو میگفتی کجا باید باشه و...

ناراحت شدن نداره دیگه عزیزم این به اون در!

اگرم داشتی شوخی‌ میکردی پس کار اون بنده خدا رو شوخی تلقی کن😉

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بعدش منو میترکونه ؟

نه بابا

چرا تورو بترکونه آخه قشنگم؟ 😝

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
بعدش منو میترکونه ؟

نه بابا چیزی نگفتی که

بعدم نی‌نی‌یار حذف تاپیک اینطوری تاپیک حذف نمی‌کنه!

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

ممنون که عکس گذاشتین 

بوس به کله هاتون 

اگه ادامه داشت من و تگ کنید بیام 😝❤️

نی‌نی‌یار رو تگ کرد چون شما سرکاری جواب میدادی هی گفتی از این خوشگلتر ندیدین بعد میپرسیدیم عکس ...

خوب واقعا میتونست بره از تایپیکم کاملا هم معلوم بود شوخی هست من حرف بدی ب کسی نزدم چیز نامربوط هم نگفتم اصلا وقتی اینقدر بی جنبه هست نباید وارد تایپک میشد

❤️
خوب واقعا میتونست بره از تایپیکم کاملا هم معلوم بود شوخی هست من حرف بدی ب کسی نزدم چیز نامربوط هم نگ ...

قبل از رفتنم 

خب دیگه عشخم 

بشین سر جات

از بس عصبانی شدم

نزدیک بود منم گزارش بزنم... 

ولی من بچه ی خوفیم 😝

گزارش نزدم ☺️

اشکالی نداره بزن

دیگه دیره دیگه دیرههههه

اونموقع از دستت عصبانی بودم عشخم 

الان چند تا عکس نصیبم شده قر تو کمرم فراوونه 😝