2821
2789

یه بار خواب دیدم با یکی از دوستای دبستانم میخوام ازدواج کنم تو محضر بهش گفتم آخه من هنوز جنسیتمو تغییر ندادم بیا چند روز صبر کنیم🤣🤣

یه بارم خواب دیدم تو خونه مامان بزرگم دارم با ترامپ عکس یادگاری میگیرم😖

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

نامزد بودم خواب دیدم مادر شوهرم برامون گربه سیاه میپزه تو قابلمه...مادر شوهرم خیلی زن خوبیه..اصلا بد مارو نمیخواد نمیدونم چرا این خوابو دیدم..الان چهار سال گذشته ولی یادم نمیره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جدی میگی؟بیشتر توضیح میدی 

یه دروازه بزرگ و برامون باز کردن منو دوتا خداهرم گفتن اینجا بهشته مال توهخیلی قشنگ بود سرسبز یه دریاچه داشت و یه درخت رو زمین گلهای فرضی میکشیدم جون میگرفت و زنده میشد

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
😶الله اکبر

خیلی خواب شیرینی بود..

نمیدونم چی شد، به فکرش بودم یا نه..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خیلی خواب شیرینی بود.. نمیدونم چی شد، به فکرش بودم یا نه..

یعنی فقط دیدیش؟

یا حرفی چیزی هم زدی؟!

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
یه دروازه بزرگ و برامون باز کردن منو دوتا خداهرم گفتن اینجا بهشته مال توهخیلی قشنگ بود سرسبز یه دریا ...

خوشبحالت چ کارخوبی کردی ک جوابش این بوده....ی سوال چرا اسمتو زدی مرده شور

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
چی دیدی؟

دقبق یادم نیست..

یادم میاد سوار قطار شدیم و مسافتی طی کردیم از چند جا گذر کردیم(یادم نیست با کی بودم) شب بود، از میون درختا رد شدیم و من تو راه با خودم میگفتم میریم پیغمبرو، حضرت محمدو ببینیم..پیغمبر! خیلی خوشحال بودم. رفتیم پشت در خونه ای. در باز شد و اومدیم داخل. گفتن پیعمبر تو اتاقه. رفتم تو دیدم روی ی تخت دراز کشیده. مث اینکه مریض و ناخوش احوال باشه! لباس بلند سفید تنش بود و محاسن و موی سفید. رفتم جلو و باهاش حرف زدم. انگار هی جون میشد! تا اونجا که پایبن تخت اومد و موهاش مشکی شد و من تو عالم خواب میگفتم ک یعنی من از شما هستم.. ی لبخندی زد و یادم نیست چی گفتم ک با سر تایید کرد.. فقط چهره و اون لبخند یادمه حتی چشماش..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
یعنی فقط دیدیش؟ یا حرفی چیزی هم زدی؟!

بله حرفم زدم ولی کوتاه بود و دقبق یادم نیست

۲تا پست پایین تر تو همین صفحه نوشتم..

دقبق یادم نیست.. یادم میاد سوار قطار شدیم و مسافتی طی کردیم از چند جا گذر کردیم(یادم نیست با کی بود ...

خوشبسعادتت .چ کارخوبی توزندگیت زیاد انجام میدی؟

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
خوشبسعادتت .چ کارخوبی توزندگیت زیاد انجام میدی؟

هیچکاری😐😑 هیشگی بدتر من نیست😑🤦🏻‍♀️

عجیبه🤒

😁 این دنیا کلا جای عجیبیه، ما خودمونم از عجایب خلقتیم!