2821
2789

بله

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نازنین دخترم،برای من باش...بهانه ی زندگیم که تو باشی،هیچ چیز نمی تواند مرا از روی زمین بردارد...،،،،💗تیکر تولد 2 سالگی دخترام💗،،،،

اره عزیزم داییام خوردن یه آبم روش ! باورت شاید نشه ارث بابام اینارم عمه هام خوردن💀🤣🤣🤣🤣🤣 نمیدونم چرا پا هیچوقت اونی نبودیم که باباش ارث بقیه رو بالا بکشه😐🤣

شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی!بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند😔یعنی واقعا ما به دنیا اومدیم که فقط بجنگیم؟ پس کی نوبت زندگی کردن میرسه؟ من حتی یادم رفته آرزوهام چی بود..💔گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم... گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم...💔هر کسی هر آنچه باید میدید دید آنچه باید میفهمید فهمید هر کسی هم نفهمید سودش در نفهمیدنش بود...!!! میبینم...آن شکفتن شادی را / پرواز بلند آدمیزادی را / آن جشن بزرگ روز آزادی را...✨️🕊🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر وصیت نامه متوفی باشه و طبق اون تقسیم شده باشه که هیچکاری نمیشه کرد ، ممکنه یک پدر دوست داشته باشه به یکی از فرزندان بیشتر ارث بده

ولی اگر طبق وصیت نامه عمل نکرده باشند که میشه از مراجع قانونی پیگیری کرد حتی با گذشت سالیان زیاد

ولی معمولا در انحصار وراثت هرچه سریعتر انجام شه مشکلات کمتری پیش میاد

اگر هم وصیت نامه موجود نباشه که قانون گذار طبق سوره نسا قرآن، بین فرزندان و همسران تقسیم ارث میکنه

در ضمن این هم بدونین که هیچ پدری نمیتونه هیچ یک از فرزندان رو از ارث محروم کنه ، اینکه توی فیلمها میبینید رو باور نکنید

نه خانواده پدر طبق وصیت پدر بزرگم به صورت مساوی تقسیم ارث کردن چه دختر چه پسر البته باغ بودن و زمین کشاورزی

فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾 یه لر تایید شد 🫡داری چند عدد برنو 😂✌️

اره البته خانواده خودم نه

گرچه بابام سهم ارثش رو داد به دوتا خواهر کوچیکترش ولی خوب خودش خواست

ولی همین الان مادرشوهر محترم چیزی که به دختر و پسر کوچیکش داده از شوهر من خیلی بیشتره تازه زنده و حاضر!!!

تا دلت بخواد همین دایی های عزیزم تف هم کف دست مامانم و خاله هام ننداختن

اره بخدا بعد به مامانم میگم میگه فکرکردی چقده ؟ کلا بشه ۵۰۰ سهم من .. گفتم حالا بیشتره اما اگر ۵۰۰ برات پول نیست بگیر بده من ! اونجا تو شهرستان مامانم اینا بد میدونن خواهرا ارث بگیرن!!!!! بنظرم پدرمادر قبل مردن خودشون تقسیم کنن بهتره... حالا مادربزرگم پدربزرگم فوت شدنی یکیشون نیومد بیمارستانا ... مامانم اینا فقط بودن اما ارث خوردنی داییام خوردن (:

شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی!بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند😔یعنی واقعا ما به دنیا اومدیم که فقط بجنگیم؟ پس کی نوبت زندگی کردن میرسه؟ من حتی یادم رفته آرزوهام چی بود..💔گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم... گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم...💔هر کسی هر آنچه باید میدید دید آنچه باید میفهمید فهمید هر کسی هم نفهمید سودش در نفهمیدنش بود...!!! میبینم...آن شکفتن شادی را / پرواز بلند آدمیزادی را / آن جشن بزرگ روز آزادی را...✨️🕊🌱

اگر وصیت نامه متوفی باشه و طبق اون تقسیم شده باشه که هیچکاری نمیشه کرد ، ممکنه یک پدر دوست داشته باش ...

ببین می تونن خونه یا هرچی که دارن رو تو زنده هستن بزن به اسم بچه ای که دوس دارن اونموقع به بقیه هیچی نمی رسه

2824
2823
2791
2779
2792