2777
2789
عنوان

من غیر طبیعی ام یا شما هم اینجورید؟

597 بازدید | 49 پست

مثلا به شوهرم زنگ بزنم  میگه کار دارم بعدا خودم زنگ میزنم و یادش بره بغضم میگیره

یا یه چیزی بگم برام بخره هم همینطور بغضم میگیره و یواشکی گریه م میگیره حس بدی بهم دست میده 

دختر لوسی اصلاااا نیستماا

خیلی دل نازکم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه يادش بره زنگ بزنه اره ناراحت ميشم

ولي بقيش نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خعلی حساسی😶

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

منم خیلی حساسم اصلا خوب نیس اینجوری

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بیشتر حرصم میگیره تا بغض و بعدش زنگ میزنم جرواجرش میکنم بیچاره رو

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
منم همینم رفته بود خونه مامانش ناهار خورد نگفت بی اختیار اشک ریختم

دقیقا آره بخاطر این مسائلم همینجوری ام

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

من باردارم الان از اون موقع اینجوری شدم زود گریم میگیره نمیدونم چرا طبیعیه؟

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉