2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من اینروزا بدترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم هر روز و شب جلو آسمون با گریه دعا میکنم خدا رو صدا میکنم ....ذکر میکنم ختم برداشتم هر چی بگی ولی تا امید نشدم ...نماز اول وقت میخونم حتی نماز صبح هم میخونم از ناراحتی خواب ندارم

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️

توکل ب خودشو حکمتش. همه چیزو می‌سپارم ب خدا سعی میکنم با یاد خدا و قرآن خودمو آروم کنم تا ب چیزای دیگه چنگ بزنم ک آرومم کنه

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
وای من اینروزا بدترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم هر روز و شب جلو آسمون با گریه دعا میکنم خدا رو صدا ...

دقیقا منم 

همه کاری دارم میکنم که جوابمو بده

ایشالله توهم جواب بگیری عزیزم

زهرا طاهری
پونزده ماهه دارم التماس میکنم یک سره جوابمو نمیده😔😔

ببین من التماس کردم اصلا خوب درنیومد جوری کع پیشیمون شدم از خواستنش...بنظرم زور نگو بزار به منوال خودش باشع همه چی انشالله درست میشه عزیزم

خانمها برام دعا کنید ...دعا کنید دختری که با شوهرم دوست بوده از زندگیم بره اصلا از چشم شوهرم بیوفته ...

آخی عزیزم

در این مورد شاید خودت باید یه کاری کنی

فقط منتظر معجزه نباش

زهرا طاهری