2777
2789
ببین من التماس کردم اصلا خوب درنیومد جوری کع پیشیمون شدم از خواستنش...بنظرم زور نگو بزار به منوال خو ...

خیلی احتیاج دارم بهش

خیلی هم التماس میکنم

ولی تهش سپردم به خودش

هرچی صلاح میدونه

زهرا طاهری

میگم خدا بهتر از من مدونه چی به صلاح منه پس حتما خیرم نبوده که حاجتم براورده نشده

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمها برام دعا کنید ...دعا کنید دختری که با شوهرم دوست بوده از زندگیم بره اصلا از چشم شوهرم بیوفته ...

سخته عزیزم این شرایط واقعااا سخته....انشالله ک همه چیز درست میشه و زندگیت رنگ و بوی تازع ای به خودش میگیره. ‌.توکل کن 

دقیقا منم  همه کاری دارم میکنم که جوابمو بده ایشالله توهم جواب بگیری عزیزم

صلوات فرستادم واست انشالله که جواب بگیری ..‌به خدا زیارت عاشورا دعای توسل همینطور تو خونه پخش میکنم ...بعد عصری دید رو به آسمون دارم با گریه دعا میکنم بهم میگه بازی جدید خدا نمیتونه کاری کنه ...به خدا گفتم شنیدی چی گفت یه کاری کن که امشب دختره از دلش بره تا بفهمه میتونی معجزه کنی

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️
صلوات فرستادم واست انشالله که جواب بگیری ..‌به خدا زیارت عاشورا دعای توسل همینطور تو خونه پخش میکنم ...

عزیز دلم ایشالله حاجت روا میشی

ولی بنظرم در کنار دعا باید کارای دیگم کنی

زهرا طاهری
آخی عزیزم در این مورد شاید خودت باید یه کاری کنی فقط منتظر معجزه نباش

خوب تهدید کردیم هم دختره رو هم شوهرمو بعد یه مدت ول کردن دختره بهش میگه بهم پیام نده ول کن شوهرم ول کن نیست کلا الان بینشون دعواس دختره هی بلاک می‌کنه هی دوباره آن بلاک ...به خاطر همین از خدا می‌خوام بره دختره دیگه

خوب تهدید کردیم هم دختره رو هم شوهرمو بعد یه مدت ول کردن دختره بهش میگه بهم پیام نده ول کن شوهرم ول ...

ایشالله که میره 

به حق امام حسین که معجزه میشه و اونطوری میشه که تو دوس داری

خیلی ناراحت شدم میفهمم چه سختی داری میکشی

خدا جواب صبرتو بده

زهرا طاهری
خانمها برام دعا کنید ...دعا کنید دختری که با شوهرم دوست بوده از زندگیم بره اصلا از چشم شوهرم بیوفته ...

روزانه 9 مرتبه سوره کوثر بخون به نیت اینکه اون شخص از زندگیت خارج بشه،، هرروز 9مرتبه بخون

عزیز دلم ایشالله حاجت روا میشی ولی بنظرم در کنار دعا باید کارای دیگم کنی

انجام دادیم دختره رو تهدید کردیم عکس لخت واسه شوهرم فرستاده داریم عکسشو به خودشم دادیم گفتیم به بابات میگیم ...می‌دونی الان شوهرم ول کن نیست دختره باهاش دعوا می‌کنه بهش میگه بهم پیام نده برو چند سال بازیم دادی شوهرم الکی زندگیمونو بد جلوه داده بود جلوش کن می‌خوام جدا بشم و خیلی حرفای دروغ ...به خدا شیطون گول زده شوهرمو اصلا مرد کثیفی نیست چقدر من و دخترم و میخواد تا الان همه کار می‌کنه واسمون ولی به دختره نشون میده که با ما خوب نیست یعنی نگهش داره ولی دختره بهش میگه برو دروغ نگو دیگه ...فقط منتظر معجزه خدام

روزانه 9 مرتبه سوره کوثر بخون به نیت اینکه اون شخص از زندگیت خارج بشه،، هرروز 9مرتبه بخون

انشالله هر کاری بگی کردم از فردا اینم میخونم