2777
2789
تا حرف بزنم طلبکارم میشه درد دل کنم میزنه تو سرم خواهراش بدی میکنن اگر بگم میگه حق با اوناس.همش طر ...

مال منم از اول دنبال خانوادش بود اونا به من ترجیح میده به حساب خودش پسر باید ب خانوادش خیییلی رسیدگی کنه و من مانعش میشم خانوادشم باهام بدی کنن مهم نیس و عیب از منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم از اول دنبال خانوادش بود اونا به من ترجیح میده به حساب خودش پسر باید ب خانوادش خیییلی رسیدگی ...

خیلی سخته

اصلا منی که همیشه همه سنمو ۶ سال از واقعیم کمتر میگفتن الان حس میکنم بالاتر از سنمم میزنه قیافم.

اما جدیدا سعی میکنم محل نذارم

کتاب دانلود میکنم میخونم.سعی کردم کمتر فکر و خیال کنم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
همیشه همه چیو کوفتم کردن از عقدم تا آخرین مورد که لیدا بود. من که نمی گذرم به خاطره ذوق و شوقی که از ...

من همین حسو دارم بهشون ولی میدونم مقصر شوهرمه ک نتونسته برام احترام بیاره تو خانوادش و همیشه دنبال اونا بوده ول همه چیو ب خدا واگذار میکنم ،  بهترین روزام رفت

بغضم گرفت با این تاپیک😪 چقد بدهه ازدواج کردیم ولی تنهاتراز همیشه شدیم..درصورتی که وقتی مجرد بودیم فک میکردیم ازدواج کنیم دیگه تنهایی تموم میشه میره و میتونیم رو شریک زندگیمون حساب کنیم😞

مردی ک زنشو درک نکنه پیرش میکنه واقعا

اره واقعا

دلم میخواد کار پیدا میشد اونم جای معتبر و جای خوب

هر جایی نمیذاره برم

حداقل اونجا سرگرم بودم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم    

اوف .چقدرم زیادن

یکی نیست بگه بهشون,وقتی هنوز وابسته خانوادتی زن میگیری چیکار

اره واقعا دلم میخواد کار پیدا میشد اونم جای معتبر و جای خوب هر جایی نمیذاره برم حداقل اونجا سرگرم ...

واقعا منم فک میکنم اگه یه جایی مشغول بودم اوضاعم خیلی بهتر بود حداقل میتونستم واسه خودم تفریح کنم