2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا منم بگو _منم حسم خوبه ولی واسه خودم نمیتونم حس بگیرم منم جوابتو میدم

میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم یا ن اسمم اعظم نیس 

پسره طایفمون هست با هم ی صنم های داریم دایرکتم اومد رل نیستیم خلاصه خیلی دوسش دارم من 

اونم دوستم داره؟ امکان داره نامزد شیم...؟.. 

غرور من امپرتطوریست که به کسی نخواهد افتاد...!🌙اعظمتون هستم😍💕
نه فکر کنم دوست نداره

تروخدا منم بگو 

میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم یا ن اسمم اعظم نیس 

پسره طایفمون هست با هم ی صنم های داریم دایرکتم اومد رل نیستیم خلاصه خیلی دوسش دارم من 

اونم دوستم داره؟ امکان داره نامزد شیم؟؟ 

با دوستم رله یا کات کردن؟ 

تروخدا منم بگو _منم حسم خوبه ولی واسه خودم نمیتونم حس بگیرم منم جوابتو میدم میشه بگی حس میکنی اسم م ...

دوست داره حس میکنم میاد سمتت سخت هست طول میکشه چون پدرت یا شاید برادر بزرگت سخت گیرن ولی درست میشه قد بلند داره چارشونه و مردونه رفتار میکنه مث پسرای امروزی نیست درسته؟

حستو واسه منم میگی ؟چی ازم حس میکنی ؟

دوست داره حس میکنم میاد سمتت سخت هست طول میکشه چون پدرت یا شاید برادر بزرگت سخت گیرن ولی درست میشه ق ...

شونه اش پهن هسش و قد بلند

داداش ندارم،عین پسرای امروزیه بسیار هوس باز😑☹️

ینی امکان داره نامزد کنیمممممم؟!! 

تو خیلی ریز بین و نکته گیر هستی و حساس هستی مهربونی قدت متوسطه حدودا 160 و خورده ای و احساس ناراحتی تو وجودت داری 

دوست داره حس میکنم میاد سمتت سخت هست طول میکشه چون پدرت یا شاید برادر بزرگت سخت گیرن ولی درست میشه ق ...

من با پسر داییم ازدواج میکنم

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

حستو واسه من و بگو

امتحان فارسی چند میشم؟

و تو امتحانا نمره هام خوب میشه؟؟؟

██████▒≡🚜 در حال اسفالت سازی امضا برو کنار قیری نشی😆

من کی عروسی میکنم توعقدم!!

باهمسرم قهرم کی اشتی میکنیم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥