2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 173 پست
ن اصلا نگو الان ی چیزی بگی اونارو‌پرو تر کردی و بعدا توفعات الکیشون زیادمیشه رک بگو من نمیتونم برای ...

اون چون خیالش راحته ک به بابام نمیگم و خبر کشی نمیکنم هی تکرارمیکنه .اگه بفهمه دهن لقی کردم و ابروشو بردم خودشو جمع میکنه ..البته ی جوری میگم  ک مثلا یعنی من حرفتو ب بابام زدم بابام شناخت چ ادمی هستی  گفت اع ب مادرشوهرت نمیاد این حرفارو بزنه (اخه تو رو خودشو خوب جلوه میده)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چون خیالش راحته ک به بابام نمیگم و خبر کشی نمیکنم هی تکرارمیکنه .اگه بفهمه دهن لقی کردم و ابروشو ...

خب بگو بهش گفتم باور نمیکرد شمااین حرفو زدید کلی قسم خوردم ک شوخی نمیکنم اخرشم کفت اون مهریه ی مامانته و قرارنیست فروخته بشه🤣

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

اتفاقا بگی اون خونه رو زده ب نام مامانم بجای مهریه اش یجاهایش قشنگ اتیش میگیره.بگو بابام ب مامانم گفته درسته مهریته و صاحب اختیارشی ولی حق فروختن نداری بمونه برای اینده .ادم ک ازی روز بعدش خبرنداره

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
بیخیال،فقط  مواظب  باش رابطت با همسرت شکرآب  نشه به خاطر نادانی یه شخص دیگه

چ پررو عه من فقط میگم باخودش نگفته بهار یهد و ی جواب بدی نده نکنه بره باباش بکه نکنه ابرومونو ببره ...انقد ب من مطمینه؟

چ پررو عه من فقط میگم باخودش نگفته بهار یهد و ی جواب بدی نده نکنه بره باباش بکه نکنه ابرومونو ببره . ...

خوبی که  از حد بگذرد نادان خیال بد کند،یه کاری بکن ،بگو بابام گفته به داماد یه پاپاسی هم نمیدم،البته  به همسرت بگو قبلش هماهنگ  کن اختلاف نیفته،یا هم میتونی به همسرت  بگی از این رفتار خانواده خوشت نمیاد بذار اون بهشون گوشزد کنه چرا خودخوری،اینطوری به بی ادبی خودش پی میبره

اتفاقا بگی اون خونه رو زده ب نام مامانم بجای مهریه اش یجاهایش قشنگ اتیش میگیره.بگو بابام ب مامانم گف ...

چرا انقد پرروعه؟نترسیده به شوهرم بگم شوهرم بره دهنشو ببنده؟یا نترسبده خودم جوابشو بدم؟نترسیده ب بابام بگم ابروش بره؟فکر هیچی نکرده؟

خب بگو بهش گفتم باور نمیکرد شمااین حرفو زدید کلی قسم خوردم ک شوخی نمیکنم اخرشم کفت اون مهریه ی مامان ...

الان چ جوری روش میشه چنین حرفی رو میزنه اونم ۳۰ ۴۰ بار گفته تاحالا ...تازه نشستن درمورد توالتش اب گرم داره یا ن هم نطر دادن گفتن چندمتره ..پشت خونتون خاله یا همسایس ...فلان

بگو اره اتفاقا گفتم مادرشوهرمو اینا میگن بفروش خونتو بابام گف من اگ بخام بفروشم خودم بلدم بفروش بزار ...

اره پررو پررو پدرشوهرم گفت خونتونو با ی خونه معامله کنید پشرم بنان خودش بزنه ..ی لونه داشته باشید ..تازه گفت وام ازدواجتم کرفتی بده پشرم