2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 173 پست
نه دور از جون،ولی احتمالا خیلی بی زبون و مظلومی،به نظرم به همسرت بگی که ناراحت میشی جلوشون وای میسه، ...

خودم چی؟برم خونشون یا سرسنگین باشم؟..حقشه ب شوهرم بگم دعوای اساسی ب پا کنه ها...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره پررو پررو پدرشوهرم گفت خونتونو با ی خونه معامله کنید پشرم بنان خودش بزنه ..ی لونه داشته باشید .. ...

بگو پدر جان وام ازدواجم  مال جهیزیمه

خونه هم ایشالله کمک پسرتون میکنین میخره میزنین ب نامش

هی میگن به بابات بگو بفروشه ..خوبه این سری برم بهش بگم به بابام گفتم مادرشوهرم اینا میگن خونتو بفروش ...

بهشون بگو‌ این موضوع ب من ربطی نداره،هر تصمیمی ک پدرم بخواد بگیره میگیره

من دخالتی تو کار پدرم ندارم

خودم چی؟برم خونشون یا سرسنگین باشم؟..حقشه ب شوهرم بگم دعوای اساسی ب پا کنه ها...

نه اینطوری ضایع بازیه،خودت هم مثل خودشون باش به نرمی با همسرت حرف بزن اون خودش بلده جلوشون وایسه،تو هم  رابطه را باهاشون خراب نکن بذار بدونن،اصلا رو حرفشون جدی فکر نکردی و مهم نبوده که  از طریق شوهرت فقط قطع نظر کردی

بگو به من ربطی نداره بابام اختیار مال خودشو داره... ان شاءالله عمرشون طولانی وبا عزت باشه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ن ..تازه ی چیزی عیر ازمادرشوهر پدرشوهر خاله بزرگه شوهرمم گفته ...اونو هم مادرشوهرم بهش یادداده

وا شاید همه کلا باهم  هم عقیده ان به شوهرت بگوو مادرت اینجور میگه اموال بابام مال خودشه تازنده س کسی حق نداره برای ملک و خونه اش نظر  بده  مادرتو بنشون سرجاش .

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز