2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنید😀

144 بازدید | 23 پست

بدترین جایی که دستشوییتون گرفته کجا بوده🥴🥴تعریف کنید حوصلم سر رفته 

خودم که تازه ازدواج کرده بودم رفته بودیم باغ یکی از دوست های همسرم دستشویی هم نداشت اونجا یه باغ خالی بود اقا من دستشوییم گرفت بد اخرش تو یه بطری کارمو کردم😶

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واس همه کوهه😐😂 من هیچ جا

منم هیچ جا😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
نهه😨

پس تو بطری چکار کردی😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
منم هیچ جا😐😐

خوش به حالتون من که یه دوستی دارم هر جا باهاش میرم تمام مسجد هارو یاد میگیرم🤣

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
واس همه کوهه😐😂 من هیچ جا

من بدترین جا 

شبها آخرشب که تازه خوابم میبره تو جا دستشویی میگیره به شدت 

خیلی سخته خیلیییییییی🤕🤕

پس تو بطری چکار کردی😂

سر بطری بریدم مجبور بودم مجبور🤪

یه بار با یکی از دوستام رفتیم شهر دیگه بین راه دسشویش گرفت موقع برگشتن رفت جای خلوت شلوار کشید پاین دوتا مرد دیدنش😂😂😂با راننده و موقع برگشتنم رفتیم دسشوی بانوان قفل بود دوستم دیوار کناریش شلوار کشید پاین پشتشو قمبل کرد کارشو کرد وای شلوارشو نصف کشید پاین شانس اورد کسی ندیدش😅😄😄😄😅😅😅😅😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😀😀😀😀😀😀

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من بدترین جا  شبها آخرشب که تازه خوابم میبره تو جا دستشویی میگیره به شدت  خیلی سخته خیلی ...

اخ اخ 🥲

من بدترین جا  شبها آخرشب که تازه خوابم میبره تو جا دستشویی میگیره به شدت  خیلی سخته خیلی ...

من نمیرم 😂😂

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
من نمیرم 😂😂

من یه جوری میگیره که نرم 

جام خیس میشه 😂😂😂😂