mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1563 عنوان کسی هست؟؟؟؟ 86 بازدید | 12 پست اگه هست یه سوال میخواستم بپرسم 1399/10/02 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1563 بگو خانومی🌷 هرچی تو نت سرچ کردم نتونستم جواب درست حسابی پیداکنم.شوهرم سرمو محکم کوبید رو زمین جوری که گوش چپم محکم میخورد زمین.الان حتی اب دهنمو قورت میدم گوشم دردمیکنه.ممکنه پرده گوشم پاره شده باشه؟😔
love_nini_twin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 570 هرچی تو نت سرچ کردم نتونستم جواب درست حسابی پیداکنم. شوهرم سرمو محکم کوبید رو زمین جوری که گوش چپم ... الهی عزیزدلم😔فکر نمیکنم خدایی نکرده اگه پاره بشه تحمل نداری چون خیلی خیلی درد میکنه ولی برای اطمینان دکتر برو عزیزم حتما خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
love_nini_twin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 570 هرچی تو نت سرچ کردم نتونستم جواب درست حسابی پیداکنم. شوهرم سرمو محکم کوبید رو زمین جوری که گوش چپم ... خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بهت صبر بده ان شاءالله که همیشه شاد باشی..ولی حتما دکتر برو خانومی احتمالا اسیب دیده گوشت خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1563 الهی عزیزدلم😔فکر نمیکنم خدایی نکرده اگه پاره بشه تحمل نداری چون خیلی خیلی درد میکنه ولی برای اطمینا ... مرسی که جواب دادینمیتونم برم دکتر..
love_nini_twin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 570 مرسی که جواب دادی نمیتونم برم دکتر.. قربونت عزیزم....هنوزم گوشتون درد میکنه خانومی😔 خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1563 قربونت عزیزم....هنوزم گوشتون درد میکنه خانومی😔 یکم بهترم الان گلم
love_nini_twin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 570 یکم بهترم الان گلم خب خداروشکر که بهتری..... ان شاءالله که بهتر بهتر بشی عزیزم..ان شاءالله به حق حضرت زهرا.س.همیشه شاد و خرم باشین🤲🏻🤲🏻🌷🌷😍 خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1563 خب خداروشکر که بهتری..... ان شاءالله که بهتر بهتر بشی عزیزم..ان شاءالله به حق حضرت زهرا.س.همیش ... فدات بشم .عزیزم.حالا اومدم خونه مامانم یه چندروز دور باشیم از هم شاید به کاراش فکر کنه.قدرمنو بدونه..دعاکن واسم .واقعا نمیدونم زندگیم داره به کجا میره .چرااینجوری میشه
love_nini_twin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 570 فدات بشم .عزیزم. حالا اومدم خونه مامانم یه چندروز دور باشیم از هم شاید به کاراش فکر کنه. قدرمنو بد ... عزیزمی.کار خوبی کردی رفتی هم حال و هوای خودت عوض میشه هم شاید به قول خودتون یکم به کاراش فکر کنه.چشم عزیزم اسمتو اگه میشه بگو برات دعای توسل میخونم حتما انشاءالله که حاحت روا بشین 🤲🏻🌷🌷 خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1563 عزیزمی.کار خوبی کردی رفتی هم حال و هوای خودت عوض میشه هم شاید به قول خودتون یکم به کاراش فکر کنه.چشم ... مرسی گلم.اسمم فاطمه س
love_nini_twin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 570 مرسی گلم. اسمم فاطمه س چشم حتما خوندم اطلاع میدم خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔