2777
2789
بگو خانومی🌷

هرچی تو نت سرچ کردم نتونستم جواب درست حسابی پیداکنم.

شوهرم سرمو محکم کوبید رو زمین جوری که گوش چپم محکم میخورد زمین.

الان حتی اب دهنمو قورت میدم گوشم دردمیکنه.

ممکنه پرده گوشم پاره شده باشه؟😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی تو نت سرچ کردم نتونستم جواب درست حسابی پیداکنم. شوهرم سرمو محکم کوبید رو زمین جوری که گوش چپم ...

الهی عزیزدلم😔فکر نمیکنم خدایی نکرده اگه پاره بشه تحمل نداری چون خیلی خیلی درد میکنه ولی برای اطمینان دکتر برو عزیزم حتما

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
هرچی تو نت سرچ کردم نتونستم جواب درست حسابی پیداکنم. شوهرم سرمو محکم کوبید رو زمین جوری که گوش چپم ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بهت صبر بده ان شاءالله که همیشه شاد باشی..ولی حتما دکتر برو خانومی احتمالا اسیب دیده گوشت

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
 یکم بهترم الان گلم‌

خب خداروشکر که بهتری..... ان شاءالله که بهتر بهتر بشی عزیزم..ان شاءالله به حق حضرت زهرا.س.همیشه شاد و خرم باشین🤲🏻🤲🏻🌷🌷😍

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
 خب خداروشکر که بهتری..... ان شاءالله که بهتر بهتر بشی عزیزم..ان شاءالله به حق حضرت زهرا.س.همیش ...

فدات بشم .عزیزم.

حالا اومدم خونه مامانم یه چندروز دور باشیم از هم شاید به کاراش فکر کنه.

قدرمنو بدونه..دعاکن واسم .واقعا نمیدونم زندگیم داره به کجا میره .چرااینجوری میشه

فدات بشم .عزیزم. حالا اومدم خونه مامانم یه چندروز دور باشیم از هم شاید به کاراش فکر کنه. قدرمنو بد ...

عزیزمی.کار خوبی کردی رفتی هم حال و هوای خودت عوض میشه هم شاید به قول خودتون یکم به کاراش فکر کنه.چشم عزیزم اسمتو اگه میشه بگو برات دعای توسل میخونم حتما انشاءالله که حاحت روا بشین 🤲🏻🌷🌷

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔