2777
2789

واقعا به واکسن وارداتی میتونید اعتماد کنید؟؟؟؟؟

همون بهتر که نمیاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وارداتی ک نمیزنم اصلا 

ایرانی هم امروز سایت 4030

گفتن تست انسانی میشه 

ثبت نام نمیدونم چی کنین 

اینم من نمیزنم 

فقط رعایت میکنم بینم چ میشه 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

میگن واکسن ایرانیش از پریروز روی 50 نفر تست شده ودوباره 2 هفته دیگه تست میشه وبرای دادطلبین جایزه وحتی در صورت مرگ دیه در نظر گرفته شده وت اواخر خرداد به کادر درمان وبیماران خاصتزریق میشه

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
واقعا به واکسن وارداتی میتونید اعتماد کنید؟؟؟؟؟ همون بهتر که نمیاد

به اکثر کشورها وارد کرده و یا میکنند .ما هم مثل اونها باید باشه و بزنیم وگرنه که کرونا حالا حالاها هست و تموم هم نمیشه 

به اکثر کشورها وارد کرده و یا میکنند .ما هم مثل اونها باید باشه و بزنیم وگرنه که کرونا حالا حالاها ه ...

کاش اینطور بود که شما میگفتین

کرونا با واکسن یا بدون واکسن حالا حالاهاهست

بهتره راه دیگه براش پیدا کنیم حداقل واسه خودمون

وگرنه اوضاع جهان همینه و تعییر نمیکنه

واکیگسن هم تا جایی که من میدونم تازه بر فرض اثر گذاری فقط ۱۰۰ روز ایمنی میده

عوارضش هم بماند

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

منم لایک کنید

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
کل دنیا اعتماد دارن فقط ما ایرانیها همیشه توهم توطئه داریم.

توهم توطئه؟؟؟

واقعا متاسفم که بعداز ورود خونهای آلوده هنوزشما به شکل توهم نگاهش میکنید

تو خود امریکا و المان دارن برعلیه واکسن حرف میزنن دانشمنداشون

کاش اینطور بود که شما میگفتین کرونا با واکسن یا بدون واکسن حالا حالاهاهست بهتره راه دیگه براش پیدا ...

خیلی از این شرایط کرونا و ترس و بیرون نرفتن خسته شدم خیلی زیاد و از وقتی شنیدم از واردات واکسن حداقل فعلا خبری نیست میگم یعنی حالا حالا ها باید توی خونه بمونیم بچه هامون گناه دارن

خیلی از این شرایط کرونا و ترس و بیرون نرفتن خسته شدم خیلی زیاد و از وقتی شنیدم از واردات واکسن حداقل ...

چرا فکر میکنی واکسن بیاد این شرایط تموم میشه؟

سازمان جهانی بهداشت اب پاکی رو ریخته رو دست همه

این شرایط هیچ وقت تموم نمیشه

شرایط خیلی پیچیده اس 

پرفسور فرهود پدر علم ژنتیک ایران میگن:مکانیزم واکسیناسیون به این صورت است که یک ویروس را ضعیف و داخل بدن می‌کند، بدن این بیماری را به صورت خفیف می‌گیرد اما در عوض تولید پادتن می‌کند و آنتی‌بادی در بدن بالا می‌رود.

اما نکته اینجاست که واکسن کرونا ما را در برابر کدام جهش مصون می‌دارد و به واکسیناسیون در برابر ویروسی که مدام در حال تغییر و جهش است، نمی‌توان زیاد دل خوش کرد.»

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
چرا فکر میکنی واکسن بیاد این شرایط تموم میشه؟ سازمان جهانی بهداشت اب پاکی رو ریخته رو دست همه این ...

واقعا .چقدر سخت و ناامید کننده است شرایط زندگی مون .چه گناهی کردیم خداااااا