2777
2789
دوست داره ولی حس میکنم الان باهم قهرین یا بحث کردین ی اینجور چیزی ولی خودش میاد جلو واسه اشتی تو دخت ...

دو وعده نزدیک کاملا مطمئن نیستم ولی شاید ۸۰٪ مطمئم  ما قهر نکردیم عزیزم تو بگو من کی میبینممش زمانشو بگو

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو وعده نزدیک کاملا مطمئن نیستم ولی شاید ۸۰٪ مطمئم  ما قهر نکردیم عزیزم تو بگو من کی میبینممش ز ...

من س وعده دیگه حس میکنم واست 

** 80 دصد ک خیلییییی خوبه **

من س وعده دیگه حس میکنم واست  ** 80 دصد ک خیلییییی خوبه **

اره😂💖

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مررررسی واسه حس خوبت میشه یکم از اخلاق یا ظاهر خودم یا عشقمم بگی ؟ بیبخشیدااااا ب خدا واست دعا میکنم ...

نه عزیزم واسه چی معذرت خواهی میکنی😂😐 خب خودت صورتت تقریبا توپُره نه خیلی یکم جوش داری حس میکنم پوستت تقریبا سفیده یعنی همون گندمی تقریبا چشمات یکم کشیدن قدت تقریبا بلند مثلا ۱۶۸ ایناست قدت و عاشق آشپزی هسی یا یکی از کارای خونه

منوبگوکی میادخواستگاریم؟

یبار انگار بهت گفتم🤔 ولی کمتر از یکماه دیگه 

حس جاری و مادرشوهر و شوهر بمن؟؟

حسشون خوبه ولی جاریت یکم ع تو بدش میاد

نه عزیزم واسه چی معذرت خواهی میکنی😂😐 خب خودت صورتت تقریبا توپُره نه خیلی یکم جوش داری حس میکنم پوس ...

کی خونه میخریم؟

کی ماشین میخریم ؟چ مدلی؟

کی بچه دار میشیم و جنسیت؟

کی خونه میخریم؟ کی ماشین میخریم ؟چ مدلی؟ کی بچه دار میشیم و جنسیت؟

خیلی زود انگار شوهرت میخواد بره شغلشو عوض کنه که خیلی خوبع و خونه مثلا تا یکسال دیگه میخرین ماشینم تا بعد از خونه میخرین تیبا یا شایدم بالاتر نمیدونم بچه دار هم تا دوسال اینده کلا کارهلیت راه میوفتن جنسیتشم پسر چون فکر میکنم یکی توی فامیل یا حالا هردوتون پسر دوشت داره

رابطه جاری و شوهرش چطوریه؟راضین از زندگیشون

نمیدونم چرا حس میکنم جاری نداری😐🤔 ولی اره راضین نه خیلی ولی میسازن دیگه

نه عزیزم واسه چی معذرت خواهی میکنی😂😐 خب خودت صورتت تقریبا توپُره نه خیلی یکم جوش داری حس میکنم پوس ...

وی وی وی درستههههه ایح ایح ایح ایووووول دمت جیز دختررر