2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیییییلی مشغول کاره خیلی  اره اون یک دوسته خائنه میدونم پست صفته وقیح حس میکنی این دیدار نزدی ...

اره نزدیکه ولی دقیق نمیدونم کی اما کمتر از یکسال هست یکم اسفند  امسال حس میکنم یکم اردیبهشت و زمستون ۱۴۰۰

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
امان از دست تو 😂

😆

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
فکر کنم ازدواج کردی و یه کنم اضافه وزن داری دوست داری تو زندگی تو مدیریت کنی و عاشق زندگیتیو عاشق تن ...

سلام عزیزم منم میتونم سوال بپرسم

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
ایشون خواسته شما اذت شی عشقت باکسی نیست ولی ازت دلخوره و غرورش نمیزاره بیاد سمتت حس میکنم جایی میبین ...

مبینا جون عشق من چی ؟ تهش چی میشه

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜

خب ت. دختری لباس نارنجی پوشیدی اگه شریک احساسی داری تا ۲ وعده دیگه میبینیش یا اگه مشکلی داری باهاش تا ۲ وعده دیگه حل میشه تو هم به من بگو من کی میبینمش و دوسم داره یا نه؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
خب ت. دختری لباس نارنجی پوشیدی اگه شریک احساسی داری تا ۲ وعده دیگه میبینیش یا اگه مشکلی داری باهاش ت ...

دوست داره ولی حس میکنم الان باهم قهرین یا بحث کردین ی اینجور چیزی ولی خودش میاد جلو واسه اشتی تو دختر مغروری هستی در رابطه همین باعث میشه اون رامت بشه 

میتونم بپرسم چقد به حست مطمئنی واسه دیدنش؟ک دو وعده دیگه میبینمش؟ دو وعده نزدیک یا دور حس میکنی ؟