2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خیلی کم رنگ بود. میترسم کاذب باشه

خوب پس صبر کن دوسه روز دیگه دوباره بی بی بزن بعد برو از بده

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
شما چند وقته اقدامی؟ من چهار ماهه اقدامم. ان شاالله این ماه باردار باشیم😔

ان شاالله... بسپر به خدا ۴ماه که چیزی نیس

استرس داشته باشی بدتره. بیخیال باش که اگه نشد نخوره تو ذوقتون

شما چند وقته اقدامی؟ من چهار ماهه اقدامم. ان شاالله این ماه باردار باشیم😔

۸ماه اقدامم گلم انشالله این ماه مامان شیم .من دوماه قرص برای بارداری کلومیفن میخوردم این ماه روزی ۴تا خوردم انشالله جواب بدهدداغونم

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪

عزیزم من‌تجربه داشتم زود آزمایش دادم بی بی چکم همین خط کم رنگ بود بتام مشکوک بود سه دفعه آزمایش منو فرستادن کلی استرس کشیدم تجربه ثابت کرده تا بی بی چک پر رنگ نشده آزمایش نری توام چند روز صبر کن بعد آزمایش بده بتا کامل بالا رفته باشه مشکوک نباشه پایین نباشه که دوباره بگن بیا تکرار کن فقط استرسه

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲
باشه ممنون. شما روز چندم آز دادی؟؟

یک روز قبل موعدم ۴۳بود بتام دو روز بعد ۵۸ بود که دکتر گفت سقط میکنی و کردم 

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲