2777
2789

ازمایش واکسن رو شروع کنن ایرانی ها؟ 

چی شد پس

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا باور کردی واکسنی درکاره؟

ها😂پس چیییییییی

من بهشون اعتماد دارم🤣🤣

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
میگم این موزا که نی نی سایت تبلعشو میکنه چه خوشگلن😐😑

پسته هم هس😐

به 56 نفر زدن الات هتل ارم هستن 

اونایی که میگن فقط خارجی بزنین امریکایی که داروی سرطانی ها و دیابتی ها رو برامون تحریم کرده تا بیمارامون بمیرن چرا باید یه واکسن سالم بده دست ایران 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
هرکی از جون خودش سیره بره واکسن بزنه

به نظرم همچین میرن به عشایر میزنن   به اسم میخوایم تست کرونابگیریم 

صداشم در نمیاد

اونام میزنن

این واکسنا کشنده ست،نزنید.

اخ ک یکی حرف دل منو زد اینجا😄🙁

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱