samanejooon مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 عنوان ای وی اف های ۹۹ | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست سلام خانم خوبین خوشین من ابان ماه ای وی اف کردم اونایی ک ای وی اف کردین بیاین تو این تاپیک حرف بزنیم ببینیم.... 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐 1399/10/02 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 آره اصلا دنبال علایم نباش هرکسی فرق داره تازه بهتر که تهوع و ویار نداری اره اتفاقا مامانمم بهم میگه 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 زنده باشی همچنین تو راهی شما رو ممنونم گلم 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
mamiiii_samiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5245 نه برای خواهرم میپرسم 2 تا دختره داره میخاد سومی پسر بشه میخاد بره تعیین جنسیت مشکلی هم از لحاظ بارد ... فکرکنم iui هم بشه کرد چون شنیدم تعیین جنسیت میکنن. هزینه و زمان کمتری هممیخواد چون مشکلم نداره. حالا مطمئن نیستم از دکترش بپرسه درخواست دوستی قبول نمیکنم
gad5 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1698 نه برای خواهرم میپرسم 2 تا دختره داره میخاد سومی پسر بشه میخاد بره تعیین جنسیت مشکلی هم از لحاظ بارد ... سلام منم دو تا پسر دارم دختر میخواستم ولی دکتر گفت تعیین جنسیت خوب نیست انجام نده بسپار بخدا برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه الهی آمین🌹
gad5 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1698 ببخشید میدونید برای تعیین جنسیت هزینش چقدره ؟ سلام هر جنین ۱۲۰۰ برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه الهی آمین🌹
gad5 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1698 من پارسال ای وی اف کردم اما امسال شهریور انتقال دادم خداروشکر باردارم سلام میشه بگید چرا برای انتقال فاصله انداختی؟ برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه الهی آمین🌹
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 سلام میشه بگید چرا برای انتقال فاصله انداختی؟ عزیزم زمانی که ای وی اف کردم چون تعداد تخمکام زیاد بود یکم شکمم آب اورد و دکتر تشخیص داد انتقال ندم و جنینام رو فریز کردن خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
gad5 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1698 عزیزم زمانی که ای وی اف کردم چون تعداد تخمکام زیاد بود یکم شکمم آب اورد و دکتر تشخیص داد انتقال ندم ... ممنون انشاءالله که خیره❤ برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه الهی آمین🌹