samanejooon مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 عنوان ای وی اف های ۹۹ | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست سلام خانم خوبین خوشین من ابان ماه ای وی اف کردم اونایی ک ای وی اف کردین بیاین تو این تاپیک حرف بزنیم ببینیم.... 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐 1399/10/02 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 استراحت کن اگه دکترت بهت شیافم داده استفاده کن واسه قلب خیلی زوده من خودم هفته هفت رفتم واسه سونوی ق ... شما خودتون استراحتتون در چ حدی هست ؟ هنوزم استراحت میکنین ؟ 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 هفده هفته، زنده باشی همچنین شما ایشالا بچتو سالم بغل بگیری برای منم دعا کن انشاالله ب حق پنج تن 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
shivai77 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1715 ۵تومن برا۶تا جنین ببخشید میدونید پروسه اش از اول تا اخر چند روز زمان میبره
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 شما خودتون استراحتتون در چ حدی هست ؟ هنوزم استراحت میکنین ؟ اوایل بیشتر استراحت میکردم نماز نشسته و توالت فرنگی اما الان کمتر اما بازم کار سنگین نمیکنم در حد غذا درست کردن خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 اوایل بیشتر استراحت میکردم نماز نشسته و توالت فرنگی اما الان کمتر اما بازم کار سنگین نمیکنم در حد غذ ... اره منم نمارمو نشسته میخونم توالت فرنگی میرم 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 اوایل بیشتر استراحت میکردم نماز نشسته و توالت فرنگی اما الان کمتر اما بازم کار سنگین نمیکنم در حد غذ ... ی سوال عزیزم میگم شما علائمی مث حالت تهوع و اینچیزا از کی اومدن سراغتون ؟ من هیچ علائمی ندارم اصلا انگار حامله نیستم 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
mamiiii_samiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5245 ببخشید میدونید پروسه اش از اول تا اخر چند روز زمان میبره تعیین جنسیت یا ای وی اف؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 ی سوال عزیزم میگم شما علائمی مث حالت تهوع و اینچیزا از کی اومدن سراغتون ؟ من هیچ علائم ... منم اصلا علایمی نداشتم نه تهوع نه لکه لانه گزینی فقط از ماه دوم خیلی بی اشتها شده بودم به زور یکم غذا میخوردم که الان بهتر شدم همین فقط خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 منم اصلا علایمی نداشتم نه تهوع نه لکه لانه گزینی فقط از ماه دوم خیلی بی اشتها شده بودم به زور یکم غذ ... نی نی خوشکلتون جنسیتش چیه 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 منم اصلا علایمی نداشتم نه تهوع نه لکه لانه گزینی فقط از ماه دوم خیلی بی اشتها شده بودم به زور یکم غذ ... خب پس خداروشکر یکم امیدوار شدم 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 نی نی خوشکلتون جنسیتش چیه پسر خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
samanejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 385 پسر عزیزدلم خداحفظش کنه براتون 💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
shivai77 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1715 تعیین جنسیت یا ای وی اف؟ نه برای خواهرم میپرسم 2 تا دختره داره میخاد سومی پسر بشه میخاد بره تعیین جنسیت مشکلی هم از لحاظ بارداری ندارن باید ای وی اف کنه یا فقط تعیین جنسیت به تنهایی میشه ؟
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 خب پس خداروشکر یکم امیدوار شدم آره اصلا دنبال علایم نباش هرکسی فرق داره تازه بهتر که تهوع و ویار نداری خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 عزیزدلم خداحفظش کنه براتون زنده باشی همچنین تو راهی شما رو خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره