2777
2789
عنوان

#دلتنگی

106 بازدید | 10 پست

شده بعضی شبا الکی الکی یهو یاد یکی بیفتید... ک خیلی وقته نیس، به هر دلیلی... دیگه نتونی باهاش در ارتباط باشی...، بعد یهو دلتنگش شید جوری ک انگار یه چیزی معدتو داره سفت فشار میده دیگه نفست بالا نیاد همه خاطره ها و حرفاش بیاد تو ذهنت، یهو همه بدیاش یادت بره و بفهمی چقد دوستش داری و دیگه دیره...، بعد همش خودتو سرزنش کنی ک باعث و بانی این جدایی تویی درصورتی ک میدونی حق با تو بود بحث غرور له شده و ارزش نابود شدت بود🤦‍♀️💔 کاش دنیا انقدر کثیف نبود، کاش مردم دل شکستن و مثل قتل میدیدن،اون وقت شاید درک میکردن چقدر حرفا و کاراشون میتونه دردناک باشه... :)💔

خیلی سخته خیلی😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه در این حد چون پسرا معمولا به چپمن 

فقط برا فک و فامیلام مث مادربزرگم ک فوت شده دلم تنگ میشه بعضی شبا

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

نه در این حد چون پسرا معمولا به چپمن  فقط برا فک و فامیلام مث مادربزرگم ک فوت شده دلم تنگ میشه ...

دلتنگی فقد برا پسر نیس ک... دلتنگی برا ادماییه ک ی زمانی نقش پررنگی  تو زندگیت داشتن

دلتنگی فقد برا پسر نیس ک... دلتنگی برا ادماییه ک ی زمانی نقش پررنگی  تو زندگیت داشتن

جدایی ک میگی باعث و بانی و فلان بودی بیشتر در رابطه با پسرا اتفاق میوفته 

شایدم رفیقی چیزی

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم