2777
2789
عنوان

صدای اذان صبح

141 بازدید | 14 پست

با اینکه نماز نمیخونم ولی معمولا برای امتحانا تا صبح بیدارم و به شدت استرس دارم حتی از بچگیم نمیدونم چرا فقط و فقط صدای اذان صبح یه ارامش خاص و عجیبی بهم میده مو به تنم سیخ میکنه از نه سالگی اینا همینطوری بودم هیچوقتم دلیلش نفهمیدم چی میتونه باشه؟

چون اذان ظهر و ... هیچ تاثیری روم نداره ولی این اذان منو از این رو به اون رو میکنه و دلیلشم نمیدونم خیلیا میگن حس خاصی ندارن ولی من نمیدونم چرا اینطوری میشم انکار یه خاطره خاص برام زنده میشه تو اون لحظه ولی یادم نمیاد چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون سکوت خاصی هست صبح این و حال و هوا میشید..نماز خواندن هم خیلی حس شیرین و آرامش بخشی داره...ا ...

برام دعا کن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
چون نخوندم خجالت میکشم بخونم از طرفی هم شاید نمیخوام و تنبلی میکنم

چه عیبی داره بخون شاید خدا نظر کرد بهت و زندگیت بهتر شد

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404 موهام تا روی شونه خانه ولی جلوشون کوتاه تره 1404/11/10

چون نخوندم خجالت میکشم بخونم از طرفی هم شاید نمیخوام و تنبلی میکنم

چرا حرف زدن با خالق مون باید خجالت داشته باشه؟؟

تنبلی هم که مشخصه کار شیطان هست عزیزم که نمیخواد به سمت خدا بری چون قسم خورده همه رو گمراه و نا امید کنه.

نمیتونم

کافیه یه بار امتحان کنی آرمششو باهیچی عوض نمیکنی از نماز صبح شروع کن اول فقط صبح بخون مطمئنم کم کم ظهر وشب هم میخونی باورکن هرچیزی تواین دنیا برامون یه نشانه هست کافیه توجه کنیم مسیر زندگیمون عوض میشه