2821
2789

نی نی یار خودش تعطیلش کرد

ک بعدا برگردونه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نی نی یار خودش تعطیلش کرد ک بعدا برگردونه

وااا چرا چه کاریه آخه؟

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

وااا چرا چه کاریه آخه؟

چون گزارش میزدن واسش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بیا همین که ماخاستیم وزن کم کنیم دنیا کن فیکون شد

کدوم گروهی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
بیا همین که ماخاستیم وزن کم کنیم دنیا کن فیکون شد

الهی به زودی بیای تاپیک شفای برادرتو بزنی💔

من هم خودم سرطانو تجربه کردم هم عزیزم سرطان داشته قشنگ درک میکنم چی میکشین💔❤امضاتونو خوندم قلبم تیرکشید

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
وااا چرا چه کاریه آخه؟

میشه دوستی رو بپذیری منم تو گروه نارنجی هستم نشد عکس بردارم ترکید

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
الهی به زودی بیای تاپیک شفای برادرتو بزنی💔 من هم خودم سرطانو تجربه کردم هم عزیزم سرطان داشته قشنگ ...

عزیزدلم ممنونم

الهی تنت همیشه سلامت باشه قربون قلبت❤

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

میشه دوستی رو بپذیری منم تو گروه نارنجی هستم نشد عکس بردارم ترکید

باشه گلم

@بامدادخمار    

سلام عزیزم من از وزنم راضیم فقط میخواستم ببینم تو تاپیکاتون شرایطی هست ک فقط لاغری شیکم باشه؟؟

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

سلام عزیزم چون جند نفر گزارش میزدن نینیار گفت فعلا تاپیک رو حذف میکنه که از پربازدید در بیاد و با گزارش نترکه که تاپیک گزارش دار نشه 

فعلا بیا تاپیک اخریم اونجا هستیم امروز تاپیک اصلی برمیگرده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم من از وزنم راضیم فقط میخواستم ببینم تو تاپیکاتون شرایطی هست ک فقط لاغری شیکم باشه؟؟

سلام عزیزم اره بیا گروه تثبیتی ها و ورزش هم داشته باش

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار