2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک بامداد خمار بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11872 بازدید | 765 پست
@princesspeach   خوشگلای من فعلاً بیایداینجا💙 @eallll     @yaldaهستم   ...

سلام عشقم ،چشم

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
خب الان یکی از دوستان مراحلش روخلاصه وار گفتن که بعاز انتخاب سرگروه باید امضاروعوض کنم و هر هفته وزن ...

عزيزم شما الان وزنت رو ضربدر بيست بعد منهاي ١٠٠ كن

عدد بدست اومده ميشه مقدار كالري مصرفي روزانت

شنبه ها و سه شنبه ها فسته و بايد با ٥٠٠ كالري ببندي

برنامه مانكن رو هم رو گوشيت نصب كن تا بتوني كالري غذاهاتو بشماري

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزيزم شما الان وزنت رو ضربدر بيست بعد منهاي ١٠٠ كن عدد بدست اومده ميشه مقدار كالري مصرفي روزانت شن ...

اها ممنون،شرمنده خیلی سوال پرسیدم.بعد از وزن کشی کجا باید اعلام کنیم؟

چالش پاییزی بامدادخمار، وزن اولیه:88 قد:165هدف نهایی:60. شروع رژیم:99/10/2.        گروه:قرمز خطری  .                                         ومن الله التوفیق  
متوجه نشدم؟🧐 همه همين جا هستيم ديگه

اهامن فکر کردم هرسرگروه جداگانه تشکیل گروه داده وباید عضو گروهتون بشم ببخشید

چالش پاییزی بامدادخمار، وزن اولیه:88 قد:165هدف نهایی:60. شروع رژیم:99/10/2.        گروه:قرمز خطری  .                                         ومن الله التوفیق  
@بادمجون۱     @گل_گلاب4859     ...

سلام فاطمه جونم  خوبی وا چی شد چرا تاپیک ترکید😦

دیروز تولد دخترم بود😁 بخاطر همین امروز خیلی کار داشتم نتونستم اصلا به تاپیک سر بزنم الان کار ام تموم شد😉

گزارش# امروز

صبحانه چای و یه خرما (20 )

ناهار از دلمه برگ مو دیشب مونده بود نتونستم نخورم دوتا و سالاد کاهو و زیتون پنج تا (500 )

شام ساندویچ مرغ قارچ از شام دیشب مونده بود با یه نون ساندویچی کوچک و یه خیار شور و یه گوجه و کاهو (600 )

میان وعده نصفه نصف پرتقال و یه خرمالو و چای و خرما(200 )

کالری مجاز 1350

کالری مصرفی 1320

ورزش ها 

پیاده روی یه ساعت و دراز نشست 50و رقص نیم ساعت

عضو گروه نارنجی 💛وزن شروع ۷۸😥 وزن فعلی ۶۸😯وزن هدف ۵۵ 😍😍
وزن كشي تاپيك جدا داره ك خر يكشنبه باز ميشه و اونجا بايد بزاريد وزنتونو

شرمنده چطوری باید اون تاپیک روپیداکنم؟

ارع 😑😑😑ی عالم پست نخونده دارم ک ترکیده اونجا نتونستم بخونم فردا فست یادت نره😎😎😎از فردا توپ شر ...

ن نزدیک پری برا اونه😋😋😋😋

تو میتونی چش خیلیا ب توه اره فستو توپه توپ بگیر🙌🙌🙌

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام چراترقیدن تاپیک بیچاره رو اگه راست میگن بیان چربیای ماروبترکونن والا 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
چه سوالاتی میپرسیا؟😂😂😂🙅😂😂😂

نوه ی گلم

برا اینکه طبابت کنم باید دردو درست بشناسم

الکی که طبیب الاطبا نشدم 😁😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز