2777
2789

من نصب کردم ۴۲تومنم گرفتن هیچ ب هیچ البته من واسه چاق شدن گرفتم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین واسه چاقی فقط غذا بخور و ورزش کن یعنی کالری غذات دوبرابر ورزشت باشه

الان خیلی چاق شدم ده کیلو تو چهل و پنج روز

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

من خودم استفادا نکردم ولی دیدم کسی استفاده کرده تازه برنامه هم نخرید همون حالت عمومیش استفاده کرد خوب وزنش اومد پایین قشنگ تو ظاهزش مشخص بود

بعد یادمه اینکه همه چی میتونست بخوره فقط عدد کالری رو باید مراقبت میکرد راضی بود از رژیمش اخه قبلش از این رژیمای بدون نون و برنج .... میگرفت میگفت از نظر روحی کم میارم

خوب خیلی عالیه که یعنی بیشتر میخوای بشی

اره حداقل هشت کیلو دیگه خیییلییی لاغر بودم همه مسخرم میکردن 

اره حداقل هشت کیلو دیگه خیییلییی لاغر بودم همه مسخرم میکردن 

چجوری 10 کیلو تو 45 روز اضافه کردی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
چجوری 10 کیلو تو 45 روز اضافه کردی

با مولتی ویتامین و سپیرو البته سپیرو رو یکماه خوردم الان ویتامین میخورم خیلی اشتهام فرق کرده

با مولتی ویتامین و سپیرو البته سپیرو رو یکماه خوردم الان ویتامین میخورم خیلی اشتهام فرق کرده

اسم مولتی ویتامین چیه ؟!

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اسم مولتی ویتامین چیه ؟!

ایرانیش ازاون صورتیا

ایرانیش ازاون صورتیا

اها منم باید بگیرم اشتهام معمولیه 

اها منم باید بگیرم اشتهام معمولیه 

اول سپیرو بخور پشت سرش مولتی بعد کم کم سپیرو رو یادت باشه کم کم قطعش کن و مولتی رو ادامه بده