2777
2789

من از فامیلامون خوشم نمیاد ادمای بدی نیستن نمیگم منم بالا هم اما فرهنگ خوده خانوادم و ما با اونا خیییییلی فرق داره ما ی خونه داریم توی شهر فامیلامون ی خونه ای هم که الان توی شهر دیگه داریم اما نزدیکن شهرا به هم چهل وپنج دقه ی ساعت فاصلس بعدش مامانمینا هرر هفته پنج شنبه جمعه ها میرن اون شهر منم چون دخترم مجبورم برم تنها نمیزارنم من 22 سالمه خسته شدم وااااقعا از این وضعیت هر هقته هر هفته دو سه روز دورهمی برو بیا بخدا ادم کلافه میشه هی بار و بندیل جمع کنم برم و بیام خستم از این سبک فرداهم قراره 20 نفرشون بیان ناهار خونمون من ناراحت شدم گفتم اینا درک ندارن نباید این همه جمعیت و بچه کوچیک بیان تو ی پذیرایی به این کوچیکی جمع بشن منه بدبخت هی بشورم ببرم خواهری چیزی هم کمکم نیست ادمی نه لذتی از مهمانی میبره جز خستگی گفتم ماما اگه منه دخترتم پس فردا ازدواج کردم ادم زیاد با درکی شعور و بافرهنگی نبودم با منم زیاد قروقاطی نشید شما با همههههه هر هفته برنامه دارید با همه جور ادم میگردید اییییینقدز دعوام کرد تو عصبی هستی چرا حرص میخوری کی پس فردا با تو ازدواج کنه تورو تحمل میکنه بلد نیستی صحبت کنی نمیزاشت من صحبت کنم میگفتم من منطظورم این نیست مهمان نیاد من میگم با هر ادمی زیاد قاطی نشید شما هر هفته با اینا رفت و امد دارید که اینا هم 20 30 نفره میان شما هرجا برین فقط دو نفرین بعدم با همه سبکی نگردین اصلا نمیزاشت صحبت کنم همش میگفت چته عصبی همیشه چته فلانی بابا بخدا خسته شدم از این وضعیت بابا منم دلم مبخواد برای خودم زندگی کنم اینقدر یهم گفت عصبی ی چی دستم بود از دستم انداختمشون گفتم بسسسسسه تو نمیشه باهات حرف زد من هزرررچی میگم همش بهم انگ میچسبونی اروم حرف میزنم میگی چته عصبی هستی بخدا من هرچی بگم مامانم همش بهم میگه عصبی دیگه عصبیم کرد همین جمله

مامانمینا خودشو برای هرکسی پایین میارن بعد میگن نه از خوبیمونه داداشا خودشون پسرن راحتن زندگی خودشونو دارن با فامیلا هم نیستن فقط منم که مجبورم بسازم😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی بیخیال سخت نگیر نمیشه کاری کرد جز تحمل

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
بخدا نمیخواستم مامانمو ناراحت کنم اما هیچ کس این وسط منو دزک نمیکنه همشم من میشم ادم بده 

ببین چون مادرته باید باارامش میگفتی یهو عصبی شدی اونم بدتر گرچه فایده ای نداره گفتنشم من نتونستم عقاید خونوادمو هیچوقت عوض کنم فقط تونستم خودم روی باورهام به ایستم توام خودتو حرص نده محبوری تاازدواجت تحمل کنی 

ببین چون مادرته باید باارامش میگفتی یهو عصبی شدی اونم بدتر گرچه فایده ای نداره گفتنشم من نتونستم عقا ...

اصلااااا هرچی سعی میکنم بهشون بگم این راهش نیست نتونستم فقط همیشه شده ادم بده و عصبی فهمیدم من چون دخترم باید بسوزم تو این زندگی حرفم نزنم