2777
2789
عنوان

زیادی ناز دارم😶

2927 بازدید | 54 پست

سلام خانومای گل

من خیلی ناز دارم چیکار کنم نازم کم بشه ؟

صدام نازکه و حرف زدم کشدار بعضی اوقات پدرم ادامو درمیاره حتی تو فامیلم یبار یکی از پسرا ادامو دراورد نمیدونم راجبم چی فک میکنن ولی خیلی بده اگر فک کنن از عمده :(

. حتی خودمم ک بعضی اوقات بلند درس میخونم یطوری میشیم . خیلی این خصلتو دوس دارم ولی متاستفانه همه جا اینطوریم جلوی مردای غریبه و این اصلا خوب نیس

باسنم یکم بزرگه و راه رفتنم یطوریه بضی اوقات پدرم یطوری نگاه میکنه یا میگه انگار رو ابرا راه میری خیلی موذب میشم . کلا تو خونه خیلی به اداها اتفارای من  توجه میکنن ب مدل نگاه کردم غذا خوردنم خسته شدم دیگه . نگاه میکنم میگن چرا خودتو میگیری یا ناز میای یا افادها طبق طبق احساس راحتی نمیکنم تو خونه. البته تازه به این مدلم عادت کردن اولا همش میگفتن چرا اینطوری نگا میکنی راه میری حرف میزنی انگار از عمده 😑

اینم بگم که خیلی اوقات دلم میخاد برای یکی ناز کنم ولی کسی نیستو این همش میمونه تو دلم و باز اذیت میشم

نمیدونم چقدر تونستم منظورمو برسونم ولی این رفتارا واقعا دست خودم نیست چیکار کنم اخه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نازییین تو با این نازات همرو کشتی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

ناز کردنت چ ربطی ب باسنت داشت

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

آره اسمتم گذاشتی نازیین

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

سلام داداش عضویت و ترکیدنت رو تبریک و تسلیت عرض میکنم

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
ناز کردنت چ ربطی ب باسنت داشت

😄 باباشم بهش چشم داره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
😆😆😆😆

واااالا ..مثه اینه ک من بگم خیلی بد اخلاقم باسنمم خیلی بزرگه ..خب اینا چ ربطی داره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
😄 باباشم بهش چشم داره

😂